Különleges horoszkóp az elkövetkező 5 évre, mely jelentős változásokat jósol minden csillagjegy számára!

Különleges horoszkóp az elkövetkező 5 évre, mely jelentős változásokat jósol minden csillagjegy számára!

Az Uránusz, a nagy ráébredések és változások bolygója, 80 év után, 2018. május 15-én lépett a Bika jegyébe, melyet 2026-ban fog elhagyni, így közel 5 évünk van még hátra, amelyben érezni fogjuk a hatásait.

Míg az Uránusz a változásról, a növekedésről és az ébredésről szól, a Bika a biztonságot, a stabilitást és a következetességet testesíti meg. Az Uránusz változásra vágyik, míg a Bika arra, hogy a dolgok változatlanok maradjanak, így aztán mindkettő azért küzd, hogy rákényszerítse akaratát a másikra, amikor találkoznak. Ez a két teljesen össze nem egyeztethető energia a mindennapi életünkben a biztonság területén lesz érezhető. Emiatt nehéz lehet majd bizonyos változásokat végrehajtani vagy elfogadni, mert amikor az Uránusz találkozik a Bikával, ezerféle kihívással kell szembenéznünk.

Valahányszor egy olyan lassú mozgásban lévő bolygónál, mint az Uránusz, változás lép fel, az leküzdhetetlen hatást kelt, olyat, amely az egész világegyetemben érezhető, és mindenki számára új energiát ad. Az Uránusz tulajdonképpen az életünk minden szokatlan aspektusát képviseli: a hatalmat, a változást, a lázadást, a feszültséget és forradalmat szimbolizálva. Az Uránusz energiájára jellemző szavak: a kockázat, a változás, a hirtelenség, a függetlenség, a vonzás, a kiszámíthatatlanság és a találmányok.

Az Uránusz mozgása a Bika csillagjegyben új tanulságokat hoz, melyek ezúttal a biztonságról és a stabilitás érzéséről szólnak. A stabilitás és a kényelem szempontjait felülvizsgálva, felfedezhetjük majd, hogy amit korábban biztonságosnak és stabilnak gondoltunk, az mára már nem az, különösen anyagi szempontból.

Az Uránusz a Bika jegyében arról szól, hogy elengedjük a biztonsági hálót, és megtanulunk nagyobb szabadsággal és kockázattal járni a világban.

Nem tehetünk mást, mint hogy tájékozódunk a közelgő eseményekről, és megtanulunk számítani a váratlan eseményekre. Ennek a 2026-ig tartó időszaknak a kulcs szava a rugalmasság, mely során látni fogjuk, hogy nem egy, hanem egy több lépcsős változáshoz kell alkalmazkodnunk.
De mindez hogyan érinti az egyes csillagjegyeket?

KOS – Az Uránusz bolygónak a Bika jegyén keresztül történő áthaladása energiával tölti fel a Kos szülötteinek pénzügyi tartalékait, és jelentős bevételi változásokra is kell számítaniuk. A Kos jegyében születettek állásukat, vagy akár karrierjük irányát is megváltoztathatják a magasabb jövedelem érdekében, de ugyanakkor egyedi pénzkereseti módokhoz is folyamodhatnak. Nagyon oda kell figyelniük a körülöttük felmerülő pénzügyi lehetőségekre, hogy semmiről se maradjanak le.

BIKA – Amikor az Uránusz rányomja bélyegét a személyiségre a Bika szülöttei nagy változások időszakán mennek keresztül, ami általában pozitív hatású lesz. Sokkal nyitottabbá válnak a körülöttük zajló eseményekre, aktivizálódik vállalkozó szellemük, eredeti és forradalmi ötleteik lesznek különösen szakmai területen, ahol szükségét érzik annak, hogy valami mást, valami meglepőt mutassanak, miközben mindenkit le akarnak nyűgözni.

IKREK – Az Uránusz bolygó áthaladása a Bika jegyén, befolyásolja a tudatalattit és segít az Ikrek szülötteinek abban, hogy jobban bízzanak saját erejükben és intuíciójukban. Az Ikrek jegyében születettek hajlamosak lesznek elszakadni a régi és haszontalanná vált szokásoktól, miközben a felemelkedés és az evolúció útját követik. A tudatalattijukban erős érzések munkálkodnak, amelyek megmozgatják elméjüket és lelküket, így hajlamosabbak lesznek követni a sorsukat.

RÁK – Az Uránusz bolygó áthaladása a Bika jegyén a barátságokra, valamint a tervekre és a hosszú távú projektekre is kiterjed, ami arra ösztönzi a Rák szülötteit, hogy újra fogalmazzák prioritásaikat ezeken a területeken. A Rák jegyében születettek kibővítik baráti, ismeretségi körüket, sokkal társaságkedvelőbbek lesznek, és könnyebben észrevehetőkké válnak a társadalomban. Ugyanakkor élvezni fogják a körülöttük lévők támogatását, akik támogatják forradalmi elképzeléseiket.

Lapozz a következő oldalra

1. oldal, 2. oldal, 3. oldal

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük