Az Univerzum most felszínre hozza az emlékeket, mindazt, amit a múltban átéltünk, hogy megmutassa, milyen erősek vagyunk, és mennyit fejlődtünk.

2020 első Újholdja a Bak jegyében tűnik fel, január 12-ről 13-ra virradó éjszaka. Ebben az időszakban a csillagok azt tanácsolják, hogy nézzünk vissza a 2020-ban megtett utunkra. Az Újhold 2020 januárjának emlékeit eleveníti fel, és megmutatja, mennyit fejlődtünk azóta.

2020 ritka és hatalmas asztrológiai eseményekkel teli év volt. Annak ellenére, hogy elmúlt, még mindig szembesülünk a változásokkal, amelyeket ezek a pillanatok hoztak az életünkbe. Noha 2021 csendesebb év lesz, a tavalyi évből sok megoldanivalónk maradt még.

Itt az ideje átgondolni, milyen messzire jutottunk

Itt az ideje, hogy átgondoljuk mindazt, amit átéltünk. Gondoljunk most minden olyan problémára, amelyre megoldást találtunk, minden nehéz helyzetre, amelyet sikerült túlélnünk. Azokra az emberekre, akik megbántottak minket, és akiknek megbocsátottunk. Megtanultunk szembenézni a kihívásokkal, levontuk a tanulságokat, és érettebbek lettünk. Más lett az életünk. A prioritásaink megváltoztak az elmúlt 12 hónapban.

Az Újhold a holdciklus kezdete, ezért nagyszerű pillanat az új szándékok megfogalmazásához. Most, hogy több ismerettel és jobb rálátással rendelkezünk, az Univerzum ezúttal azt tanácsolja nekünk: hagyjuk, hogy a szándékok a szívünkből fakadjanak.

A Bak Újhold arra késztet bennünket, hogy újra kapcsolatba lépjünk az Univerzummal, a Földdel és az Anyatermészettel.

A következő időszakban olyan érzelmekre számíthatunk, mint a szorongás, a zaklatottság. De türelmesnek kell lennünk, és nem szabad siettetnünk a folyamatot. Lépjünk egyet hátra, és hagyjuk, hogy az istenség átvegye az irányítást, és kijátssza a lapjait.

Az Univerzum tanácsa a számunkra: tanuljuk meg a Baktól, hogy kell hinni önmagunkban. Legyünk határozottak a döntéseinkben, és ne adjuk fel, bármilyen nehéz úton járunk is. Képesek vagyunk leküzdeni minden felmerülő problémát.

Ezt már olvastad?
Napi horoszkóp január 27. péntek – Sokak életében nagy változás kezdődik a mai napon!

Élnünk kell az új kezdet nyújtotta lehetőségekkel

Az Újhold remek alkalom az újrakezdéshez. Nagyszerű lehetőségek jelenhetnek meg a láthatáron – a Bak pedig arra ösztönöz bennünket, hogy belevágjunk az érdekesnek ígérkező kihívásokba. Az energia és a magabiztosság hirtelen robbanásával, és a siker iránti vággyal mindez most nagyon könnyűnek tűnik majd.

Még ha az ég el is sötétedik, ne felejtsük el, hogy Isten rajtunk tartja a szemét

Míg az utunkba kerülő viharok legyőzésével vagyunk elfoglalva, ne felejtsünk el néha tartani egy kis szünetet, amikor megfeledkezünk minden stresszről, és rácsodálkozunk erre az életnek nevezett utazásra. Gratuláljunk magunknak a bennünk rejlő erőért és kitartásért, azért, hogy van bátorságunk szembeszállni az ismeretlennel.

2020-ban sokat tanultunk, és nagyszerűen boldogultunk. Váratlan módokon fejlődtünk és növekedtünk, és továbbra is így folytatjuk. Folyamatosan mozgásban vagyunk, és a dolgok egyre jobbra fordulnak. A tavaly elsajátított leckék mindegyike segített abban, hogy átértékeljük a dolgokat, és új perspektívát nyerjünk. Most elérkezett az ideje, hogy felhasználjuk az összegyűjtött tapasztalatokat, megalapozzuk a szándékainkat, és megvalósítsuk azokat.

Az év még csak most kezdődött el, ezért most kell meggyőződnünk arról, hogy a megfelelő szándékokat ültetjük el az idei első, Bak Újhold alkalmával.

Forrás: