A júniusi légkör nagyon élénk lesz! Erre az időszakra biztosan emlékezni fogunk, de lehet, hogy csak néhány év múlva fogjuk megérteni, hogy mi miért történt valójában. A kozmikus erők számos meglepetést tartogatnak, sok olyan dolog fog történni, amire nem is számítottunk.

Ebben a hónapban öt bolygó lesz retrográd mozgásban, de egy igen erős napfogyatkozás is hatással lesz ránk. A Vénusz leginkább a művészetekre, a szépségre, az esztétikára és az érzelmi kapcsolatokra hívja fel a figyelmünket. Ezek a hatások az Ikreket (június 2-ig), a Rákokat (június 27-ig) és az Oroszlánokat (június 27-től) fogja érinteni.

A kommunikáció és az értelem bolygója, a Merkúr május 30. és június 23. között lesz retrográd mozgásban. Ebben az időszakban kisebb nehézségek adódnak a kommunikációban, bizonyos régebbi döntéseink következményeit most el kell viselnünk, de június 23. után az eddigi gondok közül igen sok meg fog oldódni.

Június 10-én egy Újhold és napfogyatkozás lesz az Ikrekben jegyében, ez az időszak leginkább az Ikrek csillagjegy számára tartogat kihívásokat.

Június 11-ig az Oroszlán hatására kissé kényelmetlenül érezhetjük magunkat, nehezebben értjük meg az érzelmi impulzusokat, de bátrabbak és lelkesebbek leszünk. Most olyan dolgokat is bevállalunk, amit eddig soha nem tettünk volna meg.

A Jupiter a terjeszkedés, a bőség és a vidámság bolygója egész hónapban a Halak jegyében van, de június 21-én megváltoztatja sebességét, és látszólagos retrográd mozgásba kezd. Így lelassítja az eddig kialakult helyzeteket, elősegíti, hogy át tudjuk tekinteni a dolgokat, és javítsunk azon, ami nem működik.

Ezt már olvastad?
Napi horoszkóp január 27. péntek – Sokak életében nagy változás kezdődik a mai napon!

Szintén június 21-én reggel a Nap belép a Rák jegyébe, ez egyben a nyári napforduló pillanata is. 2021 nyarán a legfontosabb események: a pénzügyek átvizsgálása, a családi kapcsolatok javítása, de az oktatás is egy központi téma lesz. A kulisszák mögött a rejtett döntések és cselekedetek, az ellentmondásos helyzetek is előtérbe kerülnek.

Június 24-én Telihold lesz, ez a pillanat kiemeli a társadalmi-szakmai és személyközi kapcsolatokat. Egy olyan szakasz végét is jelezheti, amely a pénzzel és a személyes kapcsolatokkal áll összefüggésben. Mostantól valószínűleg sokkal inkább magunkkal, személyes ügyeinkkel fogunk törődni, és kevésbé foglalkozunk azzal, amit mások csinálnak vagy mondanak.

A Hold utolsó asztrális eseménye a Neptunusz bolygó látszólagos retrográd mozgásával függ össze a Halak jegyében. A Hold asztrális kontextusa dinamikus, munkára késztet minket, de segít a nézeteltérések megértésében, és a problémák megoldásában is. Itt az ideje, hogy elsősorban másokkal együttműködve, de önmagunkra figyelve dolgozzunk. Tudatosan és őszinte vágyakozással közelítünk meg dolgokat, legyünk jelen az életünkben, igyekezzünk a lehető leghelyesebben cselekedni.

Forrás: