Július 10: Újhold a Rák jegyében. Ezt a napot nem fogod tudni figyelmen kívül hagyni!

Július 10: Újhold a Rák jegyében. Ezt a napot nem fogod tudni figyelmen kívül hagyni!

Ez a nap tele lesz változásokkal, viszont még ha fel is borul egy kicsit az életed, tudd, hogy a komfortzónából kilépni mindig jó.

Ebben a hónapban az egyik legnehezebb nap a tizedike, az Újhold megújulást, tisztulást, nagy változásokat hoz magával. Mindenki a saját szintjén fogja megélni ezt, és teszi meg a fejlődéséhez szükséges lépéseket. Van akiket kevésbé, míg másokat sokkal érzékenyebben fognak érinteni ezek a változások.

Ha ilyen erős asztrális hatások vannak az életünkben, a változások igencsak megviselnek, úgy tűnik semmi nem megy simán, és legszívesebben visszabújnánk a csigaházba, de már nem lehet. Felerősödnek életünk elhanyagolt területei, olyan témák kerülnek előtérbe, melyekről nem szívesen beszélünk.

Zaklatottá, szomorúvá válhatunk, kissé kibillenünk az egyensúlyunkból, de jó, ha tudatosítjuk magunkban, hogy a változások kezdetben mindig nehézségekkel járnak. Lebegjen szemünk előtt a cél, a fejlődés, az átalakulás.

Ezeket az erőket júliusban erősebb intenzitással fogjuk érezni, de még a következő hónapokra is kiterjedhet a hatásuk.

Az átalakulás július 10-én kezdődik, az Újhold hatására hihetetlen energiák mozdulnak meg az életünkben. A lelki zaklatottság most elkezdődik, de hatása egészen az év végéig érződni fog. Olyan problémák kerülhetnek felszínre, melyeket jó mélyre elástunk, egyáltalán nem akartunk foglalkozni velük.

Ez egy karmikus időszak kezdete, amikor meg kell szabadulnunk a múlt terheitől ahhoz, hogy új életet kezdhessünk. Még, ha fájdalmasnak is tűnik ez az időszak, optimistán kell tekintenünk a jövő felé, hiszen ezután kezdődik az igazán felszabadult és boldog élet. Rájövünk, hogy nem tudunk mindent az ellenőrzésünk alatt tartani, a világ állandóan változik, és a dolgokat egy tőlünk független erő irányítja, aki a legjobbat akarja mindig a fejlődésünk érdekében.

Haladjunk lépésről-lépésre kitartóan a cél felé, legyünk hálásak, hogy szeretteinkkel együtt részesei lehetünk ennek a csodálatos világnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük