Itt a nagy márciusi horoszkóp! A tavasz első hónapja nagy dolgokat tartogat!

Itt a nagy márciusi horoszkóp! A tavasz első hónapja nagy dolgokat tartogat!

Felfrissülés, újjászületés, nyitottság, új lehetőségek, új ismeretségek, formabontó ötletek, nagyszabású tervek. Olvass tovább és megtudhatod, hogy számodra mit hoz a tavasz első hónapja a csillagjegyed alapján.

Kos

Ez a hónap elsősorban a munkáról fog szólni. Másra nem nagyon lesz időd és itt igyekszel építeni a kapcsolataidat. Egy projekted lassan, de biztosan halad előre, viszont te nem az a türelmes típus vagy, így szeretnéd sürgetni a folyamatot. Csak csínján vele, mert a végén rosszul sülhetnek el a dolgok. Ne feledd, jó munkához idő kell!

Bika

Ez a hónap nem a nyugalomról és a hátradőlésről fog szólni. A jegyedben tapasztalható kozmikus aktivitás teljesen felperzseli majd a véredet. Nem bírsz egy helyben maradni, sok dologba belekezdesz, sok változtatást indítasz el az életedben. Ahány meghívás érkezik be hozzád, arra mindre igent mondasz. A lehetőségek hónapja ez.

Ikrek

A tavasz első hónapja kellemes időszaknak ígérkezik. Ha párkapcsolatban élsz, utazásra és kiegyensúlyozottságra számíthatsz, ha egyedülálló vagy, megismerkedhetsz egy potenciális féllel. A munkádban maradj kitartó és egyenes. Valaki, akiről többet képzeltél és nagyra értékeltél, csalódást okozhat.