Mi az, amire a leginkább vágysz az idén? Talán több pénzt szeretnél, sikert mindenben, amibe belekezdesz, új szakmai pozíciót, vagy családi jólétet. Esetleg arról álmodsz, hogy megtalálod a lelki társadat, új dolgokat próbálnál ki, vagy fejlődni szeretnél szellemileg. Az is lehet, hogy egyszerűen csak nagyobb csendre és nyugalomra vágysz az otthonodban, vagy apró, mindennapi örömökre.

Bármi legyen is az, amire vágysz, 2020 lehet az az év, amikor minden álom valóra válhat. De ahhoz, hogy ez valóban így legyen, előbb meg kell változtatnod a gondolkodásmódodat. Fogadd el magadban a bőség gondolatát, és hagyd, hogy az Univerzum energiái a te érdekedben munkálkodjanak.

A bőség kulcsa a tudatalattidban rejlik

A bőségben gazdag élet kulcsa a tudatalatti hitrendszeredben rejlik, csak aktiválnod kell azt. Amint sikerült megváltoztatnod a téves mentális hozzáállásodat, az Univerzum energiái átjárják majd az életedet, és elhozzák neked mindazt, amire vágysz: pénzt, szerelmet, sikert.

Amikor végre elfogadod, hogy az Univerzumban végtelen lehetőség rejlik, és neked jogod van mindegyikhez hozzáférni, akkor megszabadulsz attól a hibás mentális beállítottságtól, amely a boldogtalanság és a szegénység terhével nehezedik rád.

Jó példa erre a hibás megközelítésre az a meggyőződés, hogy csak egyetlen ember létezhet, akit neked szánt az Ég, és aki igazán képes szeretni. Ez a meggyőződés súlyosan korlátoz téged, és lelki szegénységet eredményez. Úgy érzed, hogy nem lehet mindenkinek része a jó dolgokban, de ez csak az eltorzult világképed eredménye. A szegényes lelkivilágod megakadályoz téged abban, hogy elérd az álmaidat, és megöli a vágyaidat.

Hogy irányítja a szegényes lelkivilágod a döntéseidet és a viselkedésedet

Ha a gondolkodásmódod korlátolt, akkor abban a meggyőződésben élsz, hogy nem elegendőek az erőforrásaid és a lehetőségeid, ez pedig arra késztet, hogy a hiányosságaidra és a gyengéidre összpontosíts. Több sikerben lesz részed, ha elfogadod, hogy az Univerzumban bőségesen jelen van a jólét, szeretet, boldogság, és a pozitív emberi kapcsolatok.

Ha nyitott vagy a bőséggel szemben, akkor fogékonyabbá válsz annak befogadására a saját életedben. Megtanulhatsz elsajátítani egy merőben új gondolkodásmódot, kiképezheted az elmédet, hogy a bőség és ne a szegénység szempontjából közelítse meg a dolgokat.

A bőségre beállított elme titkai

Íme, néhány trükk, amellyel megváltoztathatod a gondolkodásmódodat, és hagyhatod, hogy az Univerzum energiái elvezessenek a bőséghez 2020-ban:

1. Összpontosíts a pozitív érzelmekre

A pozitív érzelmek a gondolkodásmód megváltoztatásának valóságos fűtőanyagjai. Ugyanakkor az érzelmek azok a jelek, amelyeket az Univerzumnak küldesz, hogy kifejezd, mi az, amit szeretnél, ha jelen lenne az életedben. Az erős pozitív érzelmek, mint például az öröm, a lelkesedés, az optimizmus, a szenvedély, a remény, az elégedettség és a pozitív elvárások, nagy vonzóerővel bírnak, és bevonzzák az Univerzum jó energiáit az életedbe.

Az erős pozitív érzelmek pozitív élményeket vonzanak, míg a fájdalmas vagy negatív érzelmek, mint például a félelem vagy a tehetetlenség érzése, még több félelmet és szomorúságot okoznak, vagyis alacsony frekvenciájú érzelmeket.

Az idegrendszered képes alkalmazkodni a tapasztalt érzelmi intenzitás szintjéhez egy neuroplaszticitásnak nevezett folyamat révén, amely az agy képessége arra, hogy megváltoztasson bizonyos idegi útvonalakat, és újakat hozzon létre. Ezért az intenzív érzelmi tapasztalatok új idegpályákat hoznak létre, amelyek lehetővé teszik, hogy még nagyobb öröm uralkodjon az életedben.

Annak érdekében, hogy hozzáférhess az Univerzum magasabb szintű energiáihoz és a nagyobb bőséghez, stimulálnod kell a pozitív érzéseidet, mert ezek erőteljes jelzések a Kozmosznak, amelyek bevonzzák azt, amit a legjobban szeretnél. Ezért, amikor úgy érzed, hogy az érzelmi szinted lecsökken, gyorsan cselekedned kell, hogy serkentsd a pozitív érzelmeket, vizualizáld pontosan mire is van szükséged, és meditálj. Íme, néhány módja annak, hogyan erősítheted meg ezeket a jótékony és gyógyító hatású érzelmeket a lelkedben:

  • Figyelj oda jobban magadra, engedélyezz magadnak egy kis kényeztetést és pihenést;
  • Foglalkozz olyasmivel, amit szeretsz, és próbálj ki új, szokatlan dolgokat;
  • Mozogj többet, sétálj a friss levegőn, végezz gyakorlatokat, hogy formában maradj;
  • Gyakorold a kreativitásodat, adj lehetőséget a szenvedélyeidnek, hogy kibontakozhassanak;
  • Végezz olyan tevékenységeket, amelyek stimulálják és fiatalon tartják az agyat;
  • Találd meg a saját lelki utadat, végezz lelkigyakorlatokat;
  • Próbálj minél gazdagabb társadalmi életet élni, tölts minél több időt másokkal;

2. Fogalmazd meg világosan a vágyaidat

Az Univerzumnak világos üzenetet kell kapnia arról, hogy mit is akarsz. Ha már sikerült elérned a pozitív érzelmi állapotot, amely az álmaid „üzemanyagaként” szolgál, szánj rá néhány percet, hogy alaposan átgondold, mi is az, amit igazán szeretnél, ha megtörténne az életedben. Képzeld el lépésről lépésre mindazt, amit be szeretnél vonzani, próbáld meg világosan meghatározni, hová szeretnél eljutni, figyelj oda minden részletre (érzésekre, észlelésekre). A célok világos, egyértelmű megfogalmazása a kulcsa annak, hogy bevonzd a bőséget az életedbe.

3. Teremtsd meg az új identitásodat

Képzeld el, hogy elértél oda, ahol lenni szeretnél, maximálisan kiaknáztad a benned rejlő lehetőségeket, és elértél mindent, amit csak akartál. Képzeld el magadat ezzel az új identitással. Hogy viselkedsz, hogy beszélsz, hogy jársz, hogy gondolkodsz, hogy öltözködsz, mit érzel, és hogy hozol döntéseket? Alkoss minél tisztább képet az új önmagadról, viselkedj úgy, mintha máris az lennél, aki lenni szeretnél, amíg végül ez nem válik a természetes állapotoddá.

4. Tégy a céljaid elérésért

Ha el akarod érni az álmaidat, ne maradj passzív, tégy meg mindent, ami az erődből telik, hogy elérd a céljaidat. Igaz ugyan, hogy az Univerzum ellát energiával, de neked magadnak is tenned kell azért, hogy beteljesítsd a sorsodat, hogy mozgásba hozd, és a megfelelő irányba tereld ezeket a kozmikus erőket. Ily módon növelheted annak az esélyét, hogy eljuthass oda, ahol lenni szeretnél.

A bőség mindig jelen van, csak meg kell nyitnod a lelkedet, hogy megkaphasd!

Forrás: