Így fogja befolyásolni a 2023-as utolsó holdfogyatkozás október 28-án a csillagjegyedet

A Skorpió szezon kezdete óta mindenki érezte, hogy egyre jobban képes a céljaira és vágyaira összpontosítani. Ez a vízjegy, amelyet a Mars ural, felerősítette a vágyat, hogy mélyre vessünk bármilyen témában vagy érdeklődési körben, amely az év ezen szakaszában lekötötte figyelmünket. Lehetséges, hogy a felületes beszélgetések most nem elegendőek ahhoz, hogy fenntartsuk elkötelezettségünket; ehelyett az élet azon területei felé vonzódhatunk, amelyek teljes koncentrációt igényelnek.

A 2023. októberi holdfogyatkozás közeledtével azonban minden csillagjegyet arra ösztönöznek, hogy inkább az élvezetre összpontosítsanak, semmint az élet azon területeire, amelyek jelentős érzelmi terhet generálnak. Itt az ideje, hogy eltereljük a figyelmünket az exről, a mérgező kapcsolatokról és több energiát fektessünk szükségleteink konkrét, anyagi kielégítésébe.

A 2023-as utolsó napfogyatkozás a Bika földi jegyében tetőzik, kiemelve álmainkat a biztonságról, kényelemről és támogatásról. Amikor ez a napfogyatkozás megjelenik, egyes csillagjegyek előtérbe helyezik majd vágyaikat, és az Univerzum kedvező lehetőséget kínál számukra az érzelmi poharuk feltöltésére.

A 2023. októberi részleges holdfogyatkozás a következőképpen érinti a csillagjegyeket:

A cikk a következő oldalon folytatódik

1. oldal 2. oldal 3. oldal 4. oldal 5. oldal