Horoszkóp: A legszerencsésebb napok minden csillagjegynek 2023. május 1. és május 7. közötti hétre!

Az égbolt tele van átrendeződéssel, nagyobb megértéssel és új lehetőségekkel, amelyek örökre megváltoztathatják az életedet.

Higgy abban, hogy minden lehetséges, hiszen minden megváltozhat egyetlen pillanat alatt. Bár lehet, hogy nem úgy történik, ahogyan vártad, de isteni rendeltetése lesz számodra.

Ne feledd, a sorsodat soha nem lehet elrontani, függetlenül attól, hogy mennyi mindent tettél vagy elkerültél.

Megvan a hatalmad, hogy bármit megváltoztass, amit tettél vagy amibe belefogtál.

Fogadd el a kedvező lehetőségeket ezen a héten, amikor a Plútó a Vízöntőben retrográdba fordul, és lesz egy Telihold és holdfogyatkozás is a Skorpió jegyében!

Az e heti asztrológiai előrejelzés és a heti horoszkóp 2023. május 1. és 7. között elárulja, melyik nap a legszerencsésebb a csillagjegyed számára:

Kos

Legszerencsésebb nap: Vasárnap, május 7.

Fel kell szabadulnod mindentől, ami eddig visszatartott, mert erre csak te vagy képes. Bár külső tényezőket vagy embereket érzékelhetsz akadálynak a vágyott életed előtt, a belső kétségeid és félelmeid okozzák a problémákat.

Ahogy a Hold ezen a héten áthalad a Nyilas jegyében, biztosítsd magadnak az újrakezdést. Higgy a legjobb életben, amely kiterjedt és felszabadító, majd tedd meg azokat a tapogatózó lépéseket, miközben bízol abban, hogy ez neked is rendeltetett.

Bika

A legszerencsésebb nap: Hétfő, május 1.

Változás következik a szakmai életedben, és bár váratlanul érhet, végül nagyobb kiteljesedéshez fog vezetni. Itt az ideje, hogy elengedd azokat az elképzeléseket, amelyek arról szólnak, mennyire ijesztő lehet a változás, vagy mennyire kockázatos új lépéseket tenni, mert a héten éppen erre ösztönöznek, amikor a Plútó a Vízöntőben visszalép.

Ez jelentős átalakulást hoz a munkádban, és nagyobb célt szolgál, mint amit eredetileg elképzeltél. Itt az ideje, hogy abbahagyd a kispályázást.

Ikrek

A legszerencsésebb nap: Hétfő, május 1.

Elkezdtél jobban bízni magadban, és ennek következtében magabiztosabban ragadod meg az utadba kerülő új lehetőségeket. Ez nem egyszerűen szerencse kérdése, hanem sokkal inkább arról szól, hogy az életed olyan módon bővüljön, amiről eddig csak álmodtál.

Semmi sem lehetetlen számodra, amit elképzelhetsz, de ahhoz, hogy ezt megértsd, először el kellett jutnod arra a pontra, ahol elhiszed. A Plútó nemrég lépett a Vízöntőbe, és ezzel beindította életednek ezt az aspektusát.

Mivel a héten megkezdi retrográd útját, itt az ideje, hogy tisztázd a saját és mindazok indítékait, akikkel együttműködsz. Az életed készen áll a szárnyalásra, de tisztában kell lenned azzal, hová akarsz igazán eljutni.

X