Hónapvégi esemény: november 24-én a Mars belép a Nyilasba! Ezek a csillagjegyek Égi segítséget kapnak, hogy minden álmuk valóra váljon!

2023 novemberének utolsó hetében új dolgokat és helyeket akarunk majd felfedezni. Lehetséges, hogy utazni fogunk, vagy más módot találunk arra, hogy kielégítsük tudásvágyunkat és felfedező kedvünket. Nem árt, ha elgondolkodunk egy hobbin, talán valamin, amit régóta elhanyagoltunk, vagy amit már régóta ki akartunk próbálni, de eddig nem volt rá lehetőségünk.

Új tehetségeket fedezhetünk fel, információkat gyűjthetünk a világ különböző kultúráival kapcsolatban, a helyekről, ahová elutazunk. Ez a bolygóátvonulás gyönyörű és értékes tapasztalatokat hozhat minden csillagjegy számára.

Bika

A pozitív gondolataid és vágyaid eredményeként a Nyilasban lévő Mars idején beköszönthet életedbe a gazdagság. Ez a szerencse nem csupán a pénzre fog vonatkozni, hanem arra is, hogy személyes és szakmai életedben több lehetőség jelenik meg.

Az Égiek azt üzenik, hogy váltsd tettekre a következő napokban az intuíciód által sugallt ötleteket! Tetteidet siker és anyagi bőség koronázza majd meg! A szíved maradjon pozitív és örömteli, miközben átéled ezt a csodálatos új állapotot.

A cikk a következő oldalon folytatódik

1. oldal 2. oldal 3. oldal 4. oldal 5. oldal 6. oldal 7. oldal 8. oldal