Hold trigon Jupiter október 11-én: Valóra válnak az álmai ennek az 5 csillagjegynek!

Kos

A Hold trigon Jupiter alatt új lehetőségek várnak rád, most képes vagy rá, hogy megmutasd, mit is akarsz igazából. Szélesítsd a látókörödet, ehhez pedig nem kell mást tenned, mint azt, hogy egyszerűen túllépsz a saját korlátaidon. Az Univerzum minden új ötletedet támogatni fogja, ne aggódj, bízd magad a felsőbb erők akaratára.

Ez az időszak az érzelmi felszabadulás, a könnyedség, és a cselekvések időszaka lesz számodra, úgy fogod érezni, mintha valósággal szárnyaid nőttek volna. Figyelj az álmaidra, hiszen fontos üzeneteket tartalmazhatnak.

Ikrek

Elég erős vagy ahhoz, hogy megbirkózz a reménytelennek tűnő helyzetekkel is. Most végre gyakorlatba ültetheted az ötleteidet, és az emberi kapcsolataid is egy kicsit jobban elmélyülnek. Nem számít, mi történik, semmi sem állíthat meg a fejlődés útjába, most igencsak jól fel tudod használni a rendelkezésedre álló kreatív energiákat.

Gyógyító képességekkel rendelkezel, amelyeket a kezed, a gondolataid és a szíved által irányíthatsz. Használd ki ezt a csodálatos adottságodat, tisztítsd meg az élettered, az irodád vagy az autód a negatív energiáktól. Alakítsd pozitívvá a számodra aggasztó eseményeket.

Oroszlán

Itt az ideje, hogy más perspektívából szemléld az életet, szárnyalj olyan magasan és szabadon akárcsak egy madár. Az új megközelítés által egy sokkal jobb jövőképet teremthetsz, és megvalósíthatod a legnagyobb álmaidat is. Ne legyenek elvárásaid, csak éld az életet, a nehézségek már elmúltak, itt az ideje, hogy átadd magad a jó dolgoknak.

Légy őszinte, fejezd ki az érzéseidet, bízz a megérzéseidben, akkor is, ha a körülötted lévők nem értenek veled egyet. A párkapcsolatodban légy szenvedélyesebb, és ajándékozd meg magad egy kicsit több énidővel.

Vízöntő

Készülj fel rá, hiszen a napokban a bőség minden formáját élvezni fogod. Az eddigi álmaid és reményeid valóra válnak, végre elindulsz a számodra legmegfelelőbb úton. Olyan emberek és lehetőségek jelennek meg az életedben, amelyek segíteni fogják a fejlődésedet. Ne feledd, hogy a legfontosabb, hogy saját magaddal jóban legyél, csak akkor fogod tudni bevonzani a gyógyítás energiáit.

Bízz az érzéseidben, hallgass a belső hangra. A függetlenség és a belső erő a sikered alapja, de ne zárkózz el teljesen másoktól.

Halak

A Hold trigon Jupiter központi témája számodra az öröm! Mindennek meglátod a szép oldalát, és megtalálod a módját, hogy a lehető legkönnyebben elérd a célodat. Most végre beérik az eddigi munkád gyümölcse, a szakmai és személyes életedben elégedettség tölt el. Sugárzik rólad a boldogság, így segítheted a körülötted élőket, ösztönzően hatsz másokra, hogy pozitívan lássák a világot.

Rájössz arra, hogy nem érdemes állandóan csak a problémákra koncentrálni, hogy az, amire hangsúlyt fektetsz többszörösen megtérül az életben.