Hétvégi szerelmi horoszkóp február 18. – 19. között, a Halak szezon kezdetén!

Hétvégi szerelmi horoszkóp február 18. – 19. között, a Halak szezon kezdetén!

A hétvégén rengeteg csodálatos változás következik, de a legnagyobb nyereség minden csillagjegy számára a Halak szezon. Itt az ideje, hogy felfedezzünk. Ha egyedülálló vagy, felpezsdülhet a társkereső életed. Ha házas vagy, a kapcsolatod azon területei, amelyek eddig kevésbé voltak izgalmasak, még izgalmasabbá válhatnak.

Kos

Varázslatok történhetnek a szívügyeidben ezen a hétvégén. A Halak szezon fantasztikus energiákat teremt a szerelmi életedben. Rengeteg szerelemre, romantikára, szenvedélyre számíthatsz. Ez egy remek időszak lesz arra vonatkozóan, hogy egy új szintre lépj a párkapcsolatodban, ami egy összeköltözést, házasságot, vagy egy kisbaba bevállalását jelenti. Ha egyedülálló vagy, most minden akadály elhárul, így végre közelebbi kapcsolatba kerülhetsz azzal a személlyel, aki már rég tetszik neked.

Bika

Ezen a hétvégén most ne törődj a pénzügyeiddel, inkább összpontosíts a romantikára, a szerelemre, szenvedélyre, mert a párodnak most erre van a legnagyobb szüksége. Ha szingli vagy, ne feledd, hogy néha érdemes neked megtenned az első lépést ahhoz, hogy rátalálj a szerelemre. Hallgass a megérzéseidre, és engedd el magad, mert ha nem görcsölsz, akkor minden simábban fog menni.

Ikrek

Ezen a hétvégén, igazán szerencsés leszel a szerelemben. Ha szingli vagy találkozhatsz valakivel, aki egyből megdobogtatja a szíved. Minden bizonnyal egy hétvégi kiránduláson, baráti összejövetelen fogtok találkozni, nehezen fogsz tudni neki ellenállni. Ha párkapcsolatban élsz, akkor feléled a szikra, és egy örömteli időszak következik.