Hétvégi horoszkóp szeptember 30. – október 1. – Pozitív hétvégének nézel elébe, az Univerzum csodálatos meglepetéseket tartogat!

Kos

A pozitív hétvége pontosan olyan, amilyet te fogsz megtapasztalni. Mindenki, akit szeretsz, a segítségedre lesz, ha szükségét érzed és a támogatás és biztonság mellett sokkal jobb döntéseket fogsz tudni meghozni. Olyannyira jól fog forogni az agyad, hogy a régóta fennálló problémákra is rögvest megoldást találsz, sőt a jövőre vonatkozóan is remek ötleteket dobsz majd fel. Tudod, hogy a céljaid hamarosan valóra válnak. Ne feledkezz meg a sok agyalás mellett a pihenésről sem. Vasárnap kapcsolódj ki a családdal vagy a barátokkal.

Bika

Kifejezetten aktív hangulatban telik az elkövetkező két nap. Egyik ötlet után bukkan fel a másik az elmédben, izzanak az idegszálaid, mindenre azonnal reagálsz és minden kérdésre egyből találsz releváns választ. Magad is meg fogsz lepődni, mennyire vág majd az eszed. Az sem okoz számodra megterhelést, hogy másokon segíts és tanácsokat osztogass. Egyre figyelj oda, ne bízz meg könnyedén másokban, főleg ne azokban, akiknek a sztorija több helyen is sántít. Ha valamit tudni akarsz, menj magad információ után.

Ikrek

Te leszel a megtestesül pozitivitás, béke és nyugalom ezen a hétvégén. Nem lesz olyan ember, aki ne lenne szívesen a társaságodban. Mindenkihez lesz egy kedves szavad, jó tanácsokat osztogatsz majd és nem lesz olyan történés, amiben ne a jót próbálnád meglátni. Különösebben te sem fogod tudni megmagyarázni, honnan ez a remek lelki állapot, de ez most nem is lesz lényeges. Ami lényeges, az az, hogy élvezd és tartson ki minél tovább. Nagy kimozdulásokra sem lesz szükséged, egy otthoni filmnézés vagy olvasás is tökéletesen kielégít majd.

A cikk a következő oldalon folytatódik

1. oldal 2. oldal 3. oldal 4. oldal