A Kosok, Bikák, Rákok és Mérlegek egy igazán könnyed hétvégére számíthatnak, amelyben nem a rohanásé lesz a főszerep, de az unalomé sem. Az Oroszlánok és a Halak számíthatnak némi bonyodalomra, de ha bölcsen kezelik a helyzetet, nem lesz gond.

Lássuk, hogy melyik csillagjegy mire számíthat az elkövetkező két szabad napon.

Kos

Elég pörgős heted volt, hiszen nem csak a munka, de a családi és egyéb hivatalos ügyek is elvonták az idődet. Szerencsére hétvégén azt csinálhatsz, amihez csak kedved van. Eleget dolgoztál hét közben. Ha meghívnak valahová, bátran mondj igent, ha inkább otthon ülnél, akkor sem fogsz unatkozni. Egy barát, rokon vagy akár a szomszéd is beugorhat egy kis csevejre.

Bika

Ez egy elég sima és kellemes hétvégének ígérkezik. Ilyen könnyűnek már régen érezted magad. Nem kell sehová rohannod, nincsenek sürgős elintézendőid, senki nem nyaggat valamilyen ügyes-bajos dolgával. A szeretteid körében lehetsz békességben. Nem kizárt, hogy egy kisebb munkával megkeresnek, de ha gyorsan és jól megcsinálod, akkor egy új pénzkereseti forrást is szerezhetsz magadnak.

Ikrek

Bár nagyon szeretsz másokat a középpontba helyezni és nekik kedveskedni, most ideje volna végre magadra is gondolnod. Szervezz olyan programokat, amiket te szeretsz, amik téged kapcsolnak ki, amik energiával töltenek fel. Erre most nagy szükséged van és arra is, hogy ezt társaságban tedd meg. A munkára csak a következő héten gondolj legközelebb.

Rák

Békés napoknak nézel elébe, amikor végre mindenre jut időd. Ne kapkodj, ne siess, hiszen még a hajmosást is végezheted ráérősen. Jól fog esni ez a laza tempó. Ha párod van, vele szervezz valamilyen könnyed és romantikus programot, ha szingli vagy, akkor pedig egy randevút. Most az sem fog érdekelni, ha valaki kritikus véleményt oszt meg veled kapcsolatban. Jól teszed, hiszen az az ő dolga, hogy hogyan vélekedik rólad.

Oroszlán

Teljesen fel leszel pörögve ezen a hétvégén és az sem kizárt, hogy olyan helyzetekbe bonyolódsz, amelyekbe eddig még soha. Izgatottá válsz, ha eszedbe jut egy titkos vágyad és nem is fogsz tudni bírni magaddal. A legjobb, ha engedsz a csábításnak, hiszen az örökös elfojtás sem megoldás.

Szűz

A hétvége élményekben, szórakozásban és nevetésben teli lehet, de csak akkor, ha te is hagyod. Ne ragadj benn a négy fal között, hanem aktivizáld magad. Ha elhívnak valahová, arra mondj igent és meglátod, nem fogod megbánni. Természetesen pihenni is kell valamikor, de ha ezen kívül soha nem csinálsz semmit, akkor mire fogsz emlékezni később? A kanapéra vagy a konyhára és a házimunkára?

Mérleg

Könnyed és vidám hétvégéd lesz, ami bár nem fog a pörgős kategóriába tartozni, mégis több program bele fog férni. A szombatod lehet, hogy kényelmesebb lesz. Főzőcskézel, sütsz valamit, olvasol egy könyvet, megnézel egy filmet, és ha az idő is engedi, egy jó kis sétát is lejtesz. Vasárnap eszedbe jut, hogy milyen jó lenne feleleveníteni a köteléket egy régi baráttal és elmentek valahová közösen. Egy jó kis beszélgetés mindig felfrissít.

Skorpió

Ez a hétvége a családról és az otthonról fog szólni. Először is tudod jól, hogy vannak elmaradásaid a ház körül, amit senki nem fog helyetted elvégezni. Ideje egy kis rendrakásnak és takarításnak. Ne akarj henyélni másnap sem, inkább rendezd a családon belüli viszályokat és tölts időt a szeretteiddel, hiszen szükségük van rád és neked is rájuk. A barátok várhatnak, és ha valóban barátok, fognak is.

Nyilas

Érdemes volna megszervezned a hétvégédet, hogy semmivel ne maradj el, amit elképzeltél. Férjen bele a testmozgás, találkozás a barátokkal és jusson időd a párodra vagy a családodra is. Az otthonodról sem szabad megfeledkezned. Van valamilyen házimunka, amit már nem halogathatsz tovább? Akkor tedd meg. Légy olyan dinamikus, amilyen mindig is szoktál lenni és nem fogsz elcsúszni semmivel.

Bak

Egy számodra ideális hétvégének nézel elébe. Szereted azt, amikor tevékenykedhetsz valamit az otthonod körül, így érzed azt, hogy hasznosan telik az időd. Takarítás vagy barkácsolás, javítgatás, újítgatás, egyre megy. Emellett pedig vágysz a jól megérdemelt pihenésre. Szereted, ha ilyenformán összhangban vannak a dolgok. Némi aktivitás és némi kellemes lazsálás. Ez így is lesz a két napra lebontva.

Vízöntő

Te sem fogod tudni igazán, hogy mit szeretnél kezdeni a két szabadnapoddal, de előbb-utóbb úgyis dönteni fogsz. Szeretnél begubózni és csak lustálkodni, ugyanakkor mocorognál is a világban. A kettő nem zárja ki egymást, csak jól be kell őket szervezni a napodba. Menj el vásárolni, szerezz be néhány dolgot, amit már régóta terveztél, igyál meg egy csésze kávét a kedvenc helyeden. Esti programnak egy parti, de egy film is tökéletesen megteszi. Bármit, csak ne a munkán járjon az agyad.

Halak

Eléggé mozgalmas lesz a hétvége, olyannyira, hogy bármilyen elintézendő feladatot terveztél, valószínűleg nem fog összejönni. Egy legalább biztos, unatkozni nem fogsz. Nem is baj, hiszen mostanában túl sokat pörög az agyad egy bizonyos dolgon, ami ráadásul még le is szívja az energiádat. Keresd azok társaságát, akik hozzád hasonlóan békés természetűek. Ha valaki a környezetedben vitába keveredne, inkább figyelj, hallgass és oszd meg a véleményedet, de semmiképpen ne okoskodj.

ASZTROLÓGIA: Skorpió, Vízöntő és Halak – az Univerzum által védett csillagjegyek a következő időszakban!

X
error: Content is protected !!