Hétvégi horoszkóp szeptember 23. – 24. – Ez a hétvége nem várt meglepetéseket tartogat neked is!

Lássuk, hogy melyik csillagjegy mire számíthat az elkövetkező hétvégén.

Kos

Egy nagyon jó hír fog eljutni hozzád, amely miatt nem leszel képes mással foglalkozni, csakis arra összpontosítasz, és azzal kapcsolatban kezdesz el terveket szövögetni.

Csodás, hogy ennyire örülsz valaminek, ám a családod is igényli a figyelmedet, szóval mindent a maga idejében, ez legyen a mottód. Majd jövő héten jobban beleveted magad ebbe az ügybe, addig pedig használd ki az időt a szeretteiddel.

Bika

Nem lesz unalmas a hétvégéd, hiszen sok olyan dolgot tapasztalsz meg, amit eddig nem, ami talán kissé fel is paprikáz, ledöbbent, meghökkent vagy az is előfordulhat, hogy megijeszt. Semmi baj.

Talán te úgy gondolod, hogy az a legjobb, ha az embert mindig béke veszi körül, de néha a legjobb, ami történhet velünk az, ha a feje tetejére fordul minden és képesek leszünk megrázva magunkat egy új szintre lépni az életünkben.

Ikrek

Egy eléggé mozgalmas hétvége vár rád, tele eseményekkel és új emberekkel, persze csak akkor, ha kiteszed a lábad otthonról. Ha ez megtörténik, garantáltan jól fogod magad érezni és bármilyen témáról, bárkivel könnyedén elbeszélgetsz majd. Ez az eszmecsere felhoz benned egy régóta dédelgetett vágyat, amelynek a megvalósítása hirtelen nagy fontosságot kap az életedben.

Miért is ne? Mégis ki vagy mi tart vissza tőle? Vágj bele!

A cikk a következő oldalon folytatódik

1. oldal 2. oldal 3. oldal 4. oldal