Hétvégi horoszkóp szeptember 19-20. – Jön valami nagy változás az életedben!

Hétvégi horoszkóp szeptember 19-20. – Jön valami nagy változás az életedben!

A Kos és a Bika romantikát, az Ikrek médiumi képességei felerősödését fogja megtapasztalni. Az Oroszlán és a Nyilas nem fog a bőrébe férni, tele életörömmel és pozitív energiával, a Szűz és a Vízöntő pedig intellektuális vágyaikat igyekszenek kielégíteni.

Lássuk, hogy melyik csillagjegy mire számíthat az előttünk álló hétvégén.

Kos

A jegyedben lévő Hold aktiválni fogja születési bolygóidat, energiával, ‘mindent megcsinálok’ attitűddel fog ellátni. Nagyon jó hangulatban leszel, tele magabiztossággal. Kifejezetten vonzónak fogod magad érezni. A Mars aktivizálni fogja a párkapcsolati szektorodat és nagy valószínűséggel romantikát is meg fogsz élni. Ha egyedülálló vagy, ne lepődj meg, ha minden lehetőséged meglesz rá, hogy egy különleges személlyel kapcsolatot alakíts ki.

Bika

A Kosban lévő Hold aktiválni fogja spirituális eseményeidet és tudatosabbá is tesz. Ne lepődj meg, ha intenzív álmot tapasztalsz meg éjszaka. Ugyanakkor sokkal érzékenyebb leszel láthatatlan rezgésekre is, mint általában. Az intuíciód és megérzéseid erőssé és pontossá válnak. Uralkodó bolygód a Vénusz harmadfényben lesz a Holddal, ami felerősíti a szexuális rezgéseket körülötted, így mágnesként fogod vonzani a romantikát.

Ikrek

A Kosban lévő Hold aktiválni fogja a szociális életedet, szóval szervezz lehetőleg minél több érdekes programot a barátokkal. Uralkodó bolygód a Merkúr szextilisben lesz a Plútóval és szuper erővel fog felruházni. Mélyen bele fogsz látni mások személyiségébe és mögé látsz annak, amit mondanak. Tisztán kirajzolódnak előtted mögöttes gondolataik és az, hogy mit próbálnak rejtegetni. Nagyon intuitív leszel és vágyni fogsz az igazságra minden élethelyzetben.

Rák

A Kosban lévő Hold negyedfényben lesz születési bolygóiddal, ami egyfajta belső feszültséget  és diszkomfort érzést kelt benne ezen a hétvégén. Szerencsére ez nem lesz szörnyű tapasztalat és hamar el is oszlik majd. Köszönhetően annak, hogy a Mars szintén negyedfényben lesz bolygóiddal és aktiválni fogja a család szektorodat, tapasztalhatsz némi drámát is otthon. Ne hagyd, hogy ez tönkretegye a szabadnapokat. Tervezz valami kényeztető programot magadnak, igazán megérdemled.

Related Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X