Hétvégi horoszkóp október 14.- 15. – Ez a hétvége hatalmas meglepetést tartogat neked is!

Kos

A Mérlegben lévő Újhold hatalmas tüzes harmadfényben lesz születési bolygóiddal, ami ujjongó, örömteli energiával fog ellátni téged. Alig várod, hogy kimozdulhass a házból és jól szórakozhass. Kalandok, felfedezések, új határok megismerése mind napirenden lesznek, ahogyan a romantika és a szerelem is hangsúlyt kapnak. Olyan sok pozitív energiád lesz, hogy képtelen leszel megülni a hátsódon, úgyhogy ne is akarj próbálkozni vele.

Bika

Megnő benned a romantika iránti vágy a hétvégén, amely nem kizárt, hogy teljesül is. Ugyanakkor képes leszel egy hullámhosszra kerülni a környezeteddel. Töltsd bárkivel a hétvégét, nagyon jól ki fogtok tudni jönni. Érzed, hogy a másik mire vágyik és mire nem, mindamellett ő sem fog olyan megmozdulásokat tenni és olyasmit mondani, amivel megzavarhat. Egy harmonikus hétvége ígérete a tiéd, hát élvezd. Érdemes kicsit számot vetned az életeddel. Mi az, amin változtatni szeretnél, mit tehetnél érte?

Ikrek

Egy igazán aktív hétvégének nézel elébe. Végre sikerül mindenkivel szervezned találkozót, akikre amúgy nem szokott időd jutni és már nagyon régen láttál. Keresd fel a rég nem látott jóbarátokat, rokonokat. Nem kell különleges programokat szervezni, elég, ha beültök egy kávézóba és hosszasan elbeszélgettek. Ideje felvenni újra a fonalat, kivel mi történt az elmúlt időszakban. Figyelj oda, hogy elegendő alvásra is jusson időd.

A cikk a következő oldalon folytatódik

1. oldal 2. oldal 3. oldal 4. oldal