Hétvégi horoszkóp november 18-19. – Egy nagyon pozitív időszak kezdődhet több csillagjegy életében is!

Kos

Egy érdekes hétvége vár rád, így ne hagyd, hogy bárki is keresztülhúzza a számításaidat. Olyan régóta szervezed a programjaidat, hogy a szíved szakadna meg, ha dugába dőlne az egész.

A kitartásod meg fogja hozni a gyümölcsét és egy igazán élményteli két napot hagyhatsz a hátad mögött. Pénzügyekkel kapcsolatos döntéseket halaszd a következő hétre.

Bika

Az előtted álló hétvége kiváló lesz az ismerkedésre. Olyan emberekkel hozhat össze a sors, akikkel végre minőségi beszélgetéseket folytathatsz le. Akik segítenek majd abban, hogy sokkal tisztábban lásd a saját helyzetedet, a saját életedet.

Egy teljesen más perspektívát nyújtanak számodra és képes leszel az ő szemükkel látni önmagadat. Te se félj elmondani a véleményedet és így hasznos lesz mindkét fél számára a beszélgetés.

Ezek a friss kapcsolatok új barátságot, szerelmet vagy munkalehetőséget is hordozhatnak magukban.

Ikrek

Nem lesz unalmas a hétvégéd, hiszen sok olyan dolgot tapasztalsz meg, amit eddig nem, ami talán kissé fel is paprikáz, ledöbbent, meghökkent vagy az is előfordulhat, hogy megijeszt.

Semmi baj. Talán te úgy gondolod, hogy az a legjobb, ha az embert mindig béke veszi körül, de néha a legjobb, ami történhet velünk az, ha a feje tetejére fordul minden és képesek leszünk megrázva magunkat egy új szintre lépni az életünkben.

A cikk a következő oldalon folytatódik

1. oldal 2. oldal 3. oldal 4. oldal