Hétvégi horoszkóp november 11. – 12. – Pozitív hétvége lesz, páran igencsak nagy szerencsében részesülnek!

Ez a hétvége mindannyiunk számára pozitív lesz. Sokan amellett, hogy kikapcsolódnak, új dolgokat tapasztalnak majd meg, amelynek során számos új dolgot is tanulnak. Mindamellett új ismeretségekben és pozitív hírekben sem lesz hiány, legalábbis a Kosok, Vízöntők és Halak számára semmiképp.

Lássuk, hogy melyik csillagjegynek mit ígér a hétvége.

Kos

Ez a hétvége igazán termékeny lesz számodra. Meg sem kottyant neked az előző hét a sok problémájával és fáradalmával. Olyan energikus vagy, mintha átaludtad volna az egész napot. Nem is érdemes nagyon fejtegetni ennek az okát, inkább használd ki. Rengeteg dolgod akad majd a hétvégén, szóval ez az extra kraft jól is fog jönni. Nem csak a sürgős ügyeket, de a régóta félbehagyottakat is letudod majd.

Bika

Nem lesz unalmas a hétvégéd, hiszen sok olyan dolgot tapasztalsz meg, amit eddig nem, ami talán kissé fel is paprikáz, ledöbbent, meghökkent vagy az is előfordulhat, hogy megijeszt. Semmi baj. Talán te úgy gondolod, hogy az a legjobb, ha az embert mindig béke veszi körül, de néha a legjobb, ami történhet velünk az, ha a feje tetejére fordul minden és képesek leszünk megrázva magunkat egy új szintre lépni az életünkben.

Ikrek

Igazán kellemes hétvégében lesz részed, hiszen maga leszel a megtestesült nyugalom és kiegyensúlyozottság. Nem fogsz aggódni semmi miatt, mindenkivel szót értesz majd, sőt tanácsokat is szívesen osztogatsz, ha kikérik a véleményedet. Türelmes leszel, nem hatnak meg a pletykák és a rosszindulatú személyek tettei sem. Azt kívánod, bárcsak örökre ilyen maradhatnál. Érdemes lesz most új barátságokat kötnöd, amelyek kiállják az idő próbáját.

A cikk a következő oldalon folytatódik

1. oldal 2. oldal 3. oldal 4. oldal