Hétvégi horoszkóp március 18-19. – Pozitív hétvége lesz, páran nagy szerencsében részesülnek!

Hétvégi horoszkóp március 18-19. – Pozitív hétvége lesz, páran nagy szerencsében részesülnek!

Kos

Lehet, hogy úgy gondolod, ez a hétvége sem lesz jobb vagy rosszabb a többinél, ám tévedsz. Lesz egy-két meglepetésben részed. Mozdulj ki, bármilyen is legyen az időjárás. Szerencsére sok programlehetőség létezik, csak választanod kell. Vasárnap egy olyan üzenetet fogsz kapni, amely jelentős hatással lesz a jövődre nézve. Anyagi és egyéb szempontból is pozitív változásokra számíthatsz.

Bika

Ez a hétvége a lehetőségek tárháza lesz és neked csak annyi a dolgod, hogy megválaszd mikor, kivel és mit fogsz csinálni. Hirtelen vágyat érzel arra, hogy valami újat tanulj, valami újat próbálj ki. Lehet, rászánod magad egy új vízi sport kipróbálására, nekifogsz egy új nyelv megtanulásának vagy elkezdesz egy olyan témájú könyvet, amilyet még sosem olvastál. Nagy az esélye, hogy annyira megtetszik az új élmény, hogy egy éltre szóló hobbivá válik és az sem kizárt, hogy új barátokra teszel szert az új utadon.

Ikrek

Hiába akarod erőltetni ezen a hétvégén a munkát, nem fogsz sok sikerrel járni. Jobb, ha ezt még az elején tudatosítod magadban és nem is pazarolod az idődet arra, hogy olyasvalamivel próbáld lekötni magad, amit most a legkevésbé sem esik jól. Élvezd ki a szabadidődet, legyél olyanokkal, akiket szeretsz és csináld azt, ami tényleg ki tud kapcsolni. Erre valók a hétvégék. Majd hétköznap belehúzol a munkába.

X