Hétvégi horoszkóp március 11.-12. – Pozitív, nagy változás jön az életedben!

Hétvégi horoszkóp március 11.-12. – Pozitív, nagy változás jön az életedben!

Kos

A Halakban lévő Hold aktiválni fogja tanulási vágyadat, tudásod, ismereteid bővítését, új tapasztalatok szerzését. Ha azon gondolkodtál, hogy részt vennél egy workshopon, tanfolyamon vagy szemináriumon, akkor ez a hétvége ideális lesz ilyesfajta programra, ugyanakkor egy rövidebb utazás sem kizárt. Pakold meg a hátizsákodat, hagyd el a várost és utazz el egy olyan helyre, amely képes serkenteni az elmédet és intellektuális vágyaidat kielégíti.

Bika

A Halakban lévő Hold aktiválni fogja a pénzügyi szektorodat és fókuszt helyez a költekezéseidre, megtakarításaidra és hosszú távú céljaidra. Miközben ennél sokkal jobban érdekelne egyéb dolog, mint például a spiritualitás és az intellektuális fejlődés, mégis a kozmikus aktivitás arra sarkall, hogy felismerd képességeidet és erőt sugározz életed ezen területe felé.

Ikrek

A Halakban lévő Hold kemény negyedfényben lesz születési bolygóiddal, szóval ne lepődj meg, ha belső nyugtalanságot fogsz megtapasztalni ezen a hétvégén. Az lesz a legjobban, ha kimész a szabadba és időt töltesz el a friss levegőn, majd olyan emberek társaságát keresed, akik úgy érzed, hogy vágynak veled lenni. Próbáld meg kihasználni a jelen pillanat adta örömöket és végre ne azon rágódj, hogy mi történt a múltban vagy mi lesz a jövőben.

X