Hétvégi horoszkóp május 20-21.: Sorsdöntő lesz ez a 2 nap!

Kos

Egészen biztos, hogy már pénteken hétvégi hangulatod lesz. Ennek oka, hogy olyan zsúfolt hét áll mögötted, ami nemcsak fárasztó, de elgondolkodtató is. Vagyis szükséged lenne egy kis megállásra, hogy legyen időd feldolgozni az eseményeket. Ez hozzásegíthet a jobb megértéshez, a helyzet átlátásához és a „hogyan tovább” döntéséhez is.

Két dolog lesz ezen a hétvégén jó hatással rád. Az egyik a friss levegő. A legokosabb, amit tehetsz, hogy kimész a szabadba, és mélyen beszívod a friss levegőt! Szellőztesd ki a fejedet és a tüdődet is! A másik a jótékony semmittevés. Most megengedheted magadnak ezt a „luxust”.

Bika

Ha egy igazán jó hétvégére vágysz, akkor add át magad az élvezeteknek, és ne törődj a jövővel! Nézd meg az elégedett és boldog embereket, mindegyik a jelenben él. Nem kesereg a múlton, és nem aggódik a jövő miatt.

Kövesd a példájukat, és keresd az ilyen pozitív beállítottságú emberek társaságát. A közelükben te is mindent jobb színben fogsz látni.

Ikrek

Ezen a hétvégén elemedben leszel, annak ellenére, hogy pénteken régi, lezártnak hitt ügyek kerülhetnek elő.

Szombaton kissé szétszórt leszel. Szerencsére ezek sem tudnak kibillenteni. Tudod, miért? Mert a béke, a harmónia benned van. A külvilág csak ezt tükrözi.