Hétvégi horoszkóp július 30.-31. – A hónap utolsó két napja sok mindent megváltoztat!

A Bakok, a Skorpiók, a Mérlegek és az Ikrek a lelki dolgokkal lesznek komolyabban lekötve, míg a Kosok és az Oroszlánok  szocializálódnak. A legtöbb jegy jól teszi, ha a fontosabb, halaszthatatlan tennivalókról sem feledkezik meg.

Lássuk, hogy melyik csillagjegynek mit hoz ez a hétvége.

Kos

Nem túl egyszerű hetet tudhatsz magad mögött, épp ezért fontos, hogy alaposan kipihend magad és feltöltsd az elemeidet. Amellett, hogy relaxálsz, érdemes nagyobb figyelmet fordítanod a családodra és/vagy a barátaidra. Hozd össze a társaságot és találjatok ki valamit közösen. Hidd el, ez a kezdeményezés nem csak neked, de minden egyes tagnak javára válhat. Mindenkire ráfér egy jó kis beszélgetés, sztorizgatás és nagy nevetések. Örömmel és hálával fogtok visszagondolni a közösen töltött időre.

Bika

Nem számít, hogy mit tervezel erre a két napra, minden jól fog elsülni. Tervezhetsz házon kívüli programot, de maradhatsz otthon is és elintézhetsz végre olyan dolgokat, amikre sosincs időd a munkanapokon. Szelektálj, tisztítsd meg a környezetedet és ennek lelki hasznát is élvezheted majd. Ráadásul az egyik nap olyan hírt fogsz kapni, ami különösen nagy örömmel tölt majd el.

Ikrek

Szombaton nem kizárt, hogy egy lelki hullámvölgyet fogsz megélni és egy komolyabb vitába is belekeveredsz. Ez elsőre természetesen fel fog zaklatni, de hidd el, hogy az ilyen történések is képesek a te javadat szolgálni, mert olyan dolgokra ébredhetsz rá közben, amik eddig zavarosak voltak számodra, de végre kitisztulhat a kép. Higgy az ok-okozati összefüggésekben, még akkor is, ha az adott szituációban nehéz tudatosan gondolkodni.

Rák

Elég pörgős volt a heted, ennek ellenére a hétvégéd sem lesz unalmas és lassú. Mondhatni dinamikusan haladsz egyik programról a másikra. Kisebb-nagyobb tennivalók, családi programok, baráti találkozók, szabadban töltött idő. Mindent beiktatsz, amit szeretnél, és úgy fogod érezni, hogy igazán jól teljesítetted a kitűzött tervet, még ha nem is kötelezettségekről van szó, elégedett leszel magaddal. A vasárnap már ennél lazábban telhet.

Oroszlán

Nyugodtan tervezz több dolgot a hétvégédbe, mert mindet meg fogod tudni valósítani. Lesz benned kellő energia és motiváció, hogy hosszú ideje hanyagolt feladatokat is elintézz, emellett pedig összeülj a barátokkal vagy kimozdulj a családdal. Semmi aggodalomra okot adó dolog nem fog történni ezen a két napon. Csupa pozitivitással leszel körülvéve. Vasárnap egy kis ejtőzést is engedj meg magadnak, egy-két óra is elegendő.

Szűz

Fontos, hogy jól tudj dönteni ezen a hétvégén, amikor a programok között válogatsz, mert figyelembe kell majd venned, hogy a pihenés, most elsődleges számodra. Nehéz hét áll előtted, amire fel kell készülnöd, és ha olyasmire mondasz igent, amiről tudod, hogy le fog fárasztani, akkor magad alatt vágod a fát. Olyan áron ne tegyél másnak szívességet, hogy közben te szenvedd el a kárát. Nem kell megvonnod magadtól a jó dolgokat, csak bölcsen.

Mérleg

Semmi rossz nincs abban, ha ezen a hétvégén nem leszel tele programokkal. Néha az is nagyon üdítő tud lenni, ha az ember a szabadidejét teljes egészében otthon tölti vagy csak egy könnyű sétát ejt a napsütésben, a friss levegőn. Az ilyen hétvégék mindig alkalmat nyújtanak, hogy a lelki dolgokat lerendezzük magunkban, hogy jókat beszélgessünk a családtagjainkkal vagy a barátainkkal, hogy elvarratlan szálakat kössünk el és hasonlók.

Skorpió

Ez alatt a kép nap alatt úgy érzed, hogy érdemes volna megvizsgálni a személyes kapcsolataidat, amelyekkel nem foglalkoztál mostanában annyit. Kivel milyen a viszonyod, kivel szeretnél közelebb kerülni, ki az, akivel a kapcsolatod már lényegében inkább csak felszínes vagy éppen visszahúzó? Egy nagy átértékelés sosem árt és most lesz időd rá, hogy ezt megtedd. Ha valami nem tiszta valakivel kapcsolatban, akkor ne átallj kérdezni. Hidd el, úgy sokkal egyszerűbb lesz.

Nyilas

Nem biztos, hogy ez lesz a kedvenc hétvégéd az évben, de néha kell ilyen is. Érdemes volna elővenni azt a rendre gyarapodó tennivaló listát, aminek valahogy nem akaródzol nekilátni. Valamikor meg kell csinálni, ezt te is tudod. Az otthonod körüli tennivalók elvégzése után azonban sokkal jobban fogod magad érezni és te is tudod, hogy mindennel kapcsolatban az első lépés a legnehezebb, utána már visz a lendület. Lehet olyannyira, hogy le sem akarsz majd állni. Ha ez így van, tervezz vasárnapra is valami aktív, szabadtéri programot.

Bak

Ha szeretnéd, hogy valaki több figyelmet és időt fordítson rád, akkor meg kell tenned az első lépést és közölnöd kell ezzel a személlyel a vágyaidat. Az utalásoknak és célozgatásoknak semmi értelme nincs és nem is juthatsz vele hamar eredményre. Miért ne lehetnél egyértelmű és őszinte. Egy emberi kapcsolatban talán ez a legfontosabb tényező, így soha nem lehet elsiklani egymás mellett. Ha valakik nem tudnak megegyezni, még akkor is sokkal jobb különválni, mint feszültségben és néma ellenkezésben lenni egymás mellett. Ellenkező esetben találtok megoldást minden problémára, ha igazán akartok.

Vízöntő

Ez a két nap csakis a kikapcsolódásról szólhat. Minden egyéb kötelezettséget napolj el. A munka vagy a tanulás gondolata fel sem merülhet. Mit élveznél a legjobban? A családdal lenni, a barátokkal kimozdulni, a pároddal romantikázni? Bármiről is legyen szó, tedd meg magadnak azt a szívességet, hogy ezt teljesíted. Az élet az ilyen eseményektől teljes igazán. Ha pörgésre és a csendes kikapcsolódásra is vágysz, akkor kombináld ügyesen, kedved szerint.

Halak

Ez a hét eddig nem volt túl egyszerű, igaz? De végre most szabadon gazdálkodhatsz az időddel. Az első és legfontosabb, hogy kialudd magad, majd szombaton elsőként tudd le az olyan halaszthatatlan dolgokat, mint a vásárlás vagy a mosás, majd találd ki, hogy mit szeretnél csinálni a legszívesebben. Lehetőleg kerüljenek be a képbe a szeretteid is. Találkozz valakivel, akit már nagyon régen nem láttál, de hiányzik a közelsége. Ez mindkettőtöknek jó lesz. Vasárnap pedig jusson időd magadra. Egy fürdőre, egy filmre, olvasásra, stb.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük