Hétvégi horoszkóp január 23. – 24. – Jön valami nagy változás az életedben!

A Kos és a Bika romantikát, az Ikrek médiumi képességei felerősödését fogja megtapasztalni. Az Oroszlán és a Nyilas nem fog a bőrébe férni, tele életörömmel és pozitív energiával, a Szűz és a Vízöntő pedig intellektuális vágyaikat igyekszenek kielégíteni.

Lássuk, hogy melyik csillagjegy mire számíthat az előttünk álló hétvégén.

Kos

A jegyedben lévő Hold aktiválni fogja születési bolygóidat, energiával, ‘mindent megcsinálok’ attitűddel fog ellátni. Nagyon jó hangulatban leszel, tele magabiztossággal. Kifejezetten vonzónak fogod magad érezni. A Mars aktivizálni fogja a párkapcsolati szektorodat és nagy valószínűséggel romantikát is meg fogsz élni. Ha egyedülálló vagy, ne lepődj meg, ha minden lehetőséged meglesz rá, hogy egy különleges személlyel kapcsolatot alakíts ki.

Bika

A Kosban lévő Hold aktiválni fogja spirituális eseményeidet és tudatosabbá is tesz. Ne lepődj meg, ha intenzív álmot tapasztalsz meg éjszaka. Ugyanakkor sokkal érzékenyebb leszel láthatatlan rezgésekre is, mint általában. Az intuíciód és megérzéseid erőssé és pontossá válnak. Uralkodó bolygód a Vénusz harmadfényben lesz a Holddal, ami felerősíti a szexuális rezgéseket körülötted, így mágnesként fogod vonzani a romantikát.

Ikrek

A Kosban lévő Hold aktiválni fogja a szociális életedet, szóval szervezz lehetőleg minél több érdekes programot a barátokkal. Uralkodó bolygód a Merkúr szextilisben lesz a Plútóval és szuper erővel fog felruházni. Mélyen bele fogsz látni mások személyiségébe és mögé látsz annak, amit mondanak. Tisztán kirajzolódnak előtted mögöttes gondolataik és az, hogy mit próbálnak rejtegetni. Nagyon intuitív leszel és vágyni fogsz az igazságra minden élethelyzetben.

Rák

A Kosban lévő Hold negyedfényben lesz születési bolygóiddal, ami egyfajta belső feszültséget  és diszkomfort érzést kelt benne ezen a hétvégén. Szerencsére ez nem lesz szörnyű tapasztalat és hamar el is oszlik majd. Köszönhetően annak, hogy a Mars szintén negyedfényben lesz bolygóiddal és aktiválni fogja a család szektorodat, tapasztalhatsz némi drámát is otthon. Ne hagyd, hogy ez tönkretegye a szabadnapokat. Tervezz valami kényeztető programot magadnak, igazán megérdemled.

Oroszlán

A Kosban lévő Hold hatalmas tüzes harmadfényben lesz születési bolygóiddal, ami ujjongó, örömteli energiával fog ellátni téged. Alig várod, hogy kimozdulhass a házból és jól szórakozhass. Kalandok, felfedezések, új határok megismerése mind napirenden lesznek, ahogyan a romantika és a szerelem is hangsúlyt kapnak. Olyan sok pozitív energiád lesz, hogy képtelen leszel megülni a hátsódon, úgyhogy ne is akarj próbálkozni vele.

Szűz

Uralkodó bolygód a Merkúr szextilisben lezs a Plútóval, aktiválva a tudásszomjat, tanulási vágyat és a kommunikációs szektorodat. Intellektusod kifejezetten megkívánja majd, hogy valamilyen építő, fejlesztő jellegű dologgal foglalatoskodj a hétvégén. Beszélgetéseidben arra törekszel majd, hogy a felszínt átszakítva minél mélyebb rétegekbe eljuss partnereddel. Ideális lesz ez a két nap arra, hogy részt vegyél egy workshopon, online tanfolyamon vagy levedd végre azt a könyvet a polcról, amit már oly régóta el akarsz olvasni.

Mérleg

A Kosban lévő Hold szemben fog állni a születési bolygóiddal, ami egyfajta belső nyomást és aggodalmat fog kelteni benned. Úgy érzed majd, mintha két irányba húznának, egy részről személyes szabadságvágyad, másrészről szeretteid iránti törődésed és felelősségeid. Találj alkalmat arra, hogy egy kicsit egyedül is lehess, és csak magaddal foglalkozz. Minden egyéb magától a helyére fog kerülni.

Skorpió

A Nap és a Merkúr a jegyedben aktiválni fogja születési bolygóidat és szextilisben lesz a Szaturnusszal és a Plútóval. Ennek köszönhetően úgy érzed, egy energiahullám jár át, ami magával hoz egy intenzív inspirációt, hogy belevesd magad tervezett projektjeidbe és elvégezd azokat. A Mars negyedfényben lesz a Plútóval, amely nagy frusztrációt kelthet benned, így fontos hogy figyelmes és éber maradj és féken tartsd magad, nehogy kiadd a dühödet és olyanokat bánts meg, akik nem érdemelnék.

Nyilas

A Kosban lévő Hold harmadfényben lesz a Vénusszal és a Jupiterrel, aktiválva születési bolygóidat, ami egyfajta belső elevenséget vált ki belőled. Örülni fogsz az életnek és ezt a derűs hozzáállást próbálod másokra is ráragasztani. A kreativitásodat a Hold fogja serkenteni, adj engedélyt magadnak, hogy felfedezhesd azt. Elgondolkozhatsz valamilyen művészeti tanfolyamon, foglalkozáson vagy projekten, hiszen tele leszel inspirációval.

Bak

A Kosban lévő Hold kemény negyedfényben lesz születési bolygóiddal, szóval ne lepődj meg, ha belső nyugtalanságot fogsz megtapasztalni ezen a hétvégén. Az lesz a legjobban, ha kimész a szabadba és időt töltesz el a friss levegőn, majd olyan emberek társaságát keresed, akik úgy érzed, hogy vágynak veled lenni. Próbáld meg kihasználni a jelen pillanat adta örömöket és végre ne azon rágódj, hogy mi történt a múltban vagy mi lesz a jövőben.

Vízöntő

A Kosban lévő Hold szextilisben lesz a születési bolygóiddal, amely aktiválni fogja tanulási vágyadat, tudásod, ismereteid bővítését, új tapasztalatok szerzését. Ha azon gondolkodtál, hogy részt vennél egy workshopon, tanfolyamon vagy szemináriumon, akkor ez a hétvége ideális lesz ilyesfajta programra, ugyanakkor egy rövidebb utazás sem kizárt. Pakold meg a hátizsákodat, hagyd el a várost és utazz el egy olyan helyre, amely képes serkenteni az elmédet és intellektuális vágyaidat kielégíti.

Halak

A Kosban lévő Hold aktiválni fogja a pénzügyi szektorodat és harmadfényben a Vénusszal és a Jupiterrel fókuszt helyez a költekezéseidre, megtakarításaidra és hosszú távú céljaidra. Miközben ennél sokkal jobban érdekelne egyéb dolog, mint például a spiritualitás és az intellektuális fejlődés, mégis a kozmikus aktivitás arra sarkall, hogy felismerd képességeidet és erőt sugározz életed ezen területe felé. Karriered is középpontba kerül. Mit látsz vele kapcsolatban a jövőben?

🔮Energetikai frissítés Január 23.🔮 – Fogadd el és bízz abban, amit kapsz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük