Hétvégi horoszkóp december 4-5. – A hónap első hétvégéje nem várt izgalmakat tartogat!

Nyilas

Hiába van odakinn morcos idő, te teljesen jól érzed magad lelkileg és testileg is. Azonban a hétvégén valahogy mégsem tudsz úgy beindulni, mint általában. Bár az egészségeddel semmi baj, mégsem érzed magadban most a vágyat, hogy kimozdulj a négy fal közül. Semmi gond, pihenni is kell néha. Ha csak a kanapén ücsörögve, teát szürcsölve akarsz könyvet olvasni vagy filmet nézni, az is rendben van.

Bak

Tény, hogy az elmúlt héten kissé túlvállaltad magad és most eléggé kimerült vagy. Ennek az a következménye, hogy ingerültebb vagy a szokásosnál és ezt persze a környezeted is meg fogja érezni, ha nem figyelsz. Veszekedésekbe keveredhetsz bárkivel, aki a közeledbe kerül. Ezt jobb, ha megelőzöd azzal, hogy az aktív programok helyett most a lazítást választod.

Vízöntő

Eljött a hétvége és ezt most végre ki is fogod tudni használni úgy, ahogyan szeretnéd. Már péntek este hétvégi üzemmódba kapcsolsz és szombatra olyan leszel, mint akit kicseréltek. Lesz elég energiád, bármibe is szeretnél fogni, szóval döntsd el, hogy most mi okozna a legnagyobb örömet. Szánj időt a barátaidra is, akikkel egy tartalmas és mély beszélgetést tudsz majd folytatni.

Halak

A pénteked sem lesz olyan nyugodalmas, mint azt szeretnéd, de a hétvége talán még zaklatottabbnak ígérkezik. Érzed, hogy valami nincs rendben, de nem tudod megfogalmazni, hogy pontosan micsoda. Ne várd meg, amíg a dolgok annyira összekuszálódnak, hogy csak a robbanás segíthet rajta. Ha kell, ültess össze mindenkit és beszéljétek meg a dolgot, mert itt nem csak egy ember érintett. A vasárnapod még mindig jól alakulhat, ha sikerrel jártok.

1. oldal, 2. oldal, 3. oldal

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük