Hétvégi horoszkóp december 4-5. – A hónap első hétvégéje nem várt izgalmakat tartogat!

Oroszlán

Talán úgy érzed, hogy nem olyan izgalmasak a hétvégéid, mint lenniük kellene, de kérdezd meg magad őszintén: Ezért ki a felelős? Más nem fogja megszervezni neked a programjaidat. Számos lehetőség adódik még télen is, úgyhogy ötletelj, szedd össze a barátaidat vagy a családot és mozdulj ki a négy fal mögül. Nem kételkedünk, hogy menni fog. Mozdulj meg, ne panaszkodj.

Szűz

Egy igazán ideális hétvégének nézel elébe. Már egy jó ideje vágysz a nyugalmas, csendes hétvégére, amikor ki tudod nyújtóztatni a lábadat, senki és semmi nem zavar és átadhatod magad a pihenésnek. Ebben a nagy ellazulásban lehet, hogy olyan ötlet pattan ki a fejedből, amely az egész jövődet átformálhatja. Kellemest a hasznossal!

Mérleg

Az advent elérkeztével te is teljesen felpörögsz és le sem lehet állítani. Ötletek sokasága tolong a fejedben és azt sem tudod, hogy melyiket valósítsd meg. Itt csak az a nagy kérdés, hogy a többiek is részt akarnak-e venni benne vagy ők inkább másra vágynak? Ne akarj semmit másokra erőltetni, mert abból most könnyen konfliktus kerekedhet. Figyelj a jelekre.

Skorpió

Végre elérkezett a hétvége, úgyhogy használd is ki. Amit elterveztél a héten erre a két napra, az most valósítsd is meg, ne hagyd, hogy apró-cseprő dolgok vegyék el az idődet. Az érzelmek főszerepet kapnak és kedveseddel kellemes perceket fogtok átélni. Csak olyan dolgokkal foglalkozz, amelyek örömet okoznak számodra. Ha egyedülálló vagy lehet, hogy életed randiját fogod átélni.

Lapozz a következő oldalra

1. oldal, 2. oldal, 3. oldal

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük