Hétvégi horoszkóp december 4-5. – A hónap első hétvégéje nem várt izgalmakat tartogat!

A Kosok, az Oroszlánok és a Mérlegek mozgalmas hétvégére számíthatnak, míg a Szüzek, az Ikrek és a Bak jobban teszi, ha lazít ezen a két napon. A Skorpió napjait a romantika fogja uralni.

Lássuk, hogy melyik csillagjegynek mit ígér ez a hétvége.

Kos

Ez a hétvége olyan mozgalmas lesz, hogy azt sem tudod majd, hová kapd a fejedet. Az advent is kezdetét veszi, és úgy érzed, hogy a teendőid is egyre duzzadnak. Ha ez még nem lenne elég, most valahogy mindenki jobban rád fog kapni, mint eddig. A családtagok és a barátok is veled akarnak közös programot, amelyeknek persze nem tudsz mind eleget tenni. Ötletelj ki valamilyen indokot a védelmedre.

Bika

Ez a hétvége egy jó lecke lesz számodra, ugyanis megtudod milyen az, ha meggondolatlanul hozol döntést. Valakinek megígértél valamit a múltban és annak most jött el az ideje, hogy teljesítsd. Te magad sem tudod, hogy miért mondtál igent, de már nem szívhatod vissza. Legközelebb okosabb légy. A vasárnap talán még a tiéd maradhat, ha gyorsan cselekszel.

Ikrek

A munkád most mindenek felett áll és annyira leterhel, hogy az otthoni és egyéb teendőid is mind háttérbe szorultak miatta. Megkezdődik az advent, de te örülsz, ha egyáltalán ki tudod aludni magad rendesen. Az egy dolog, hogy te érzed, teljesen ki vagy merülve, de ha már a szeretteid is szólnak neked, akkor ott komoly a baj. Hétvégén ne pörögj be annyira, inkább pihend ki magad.

Rák

Nagyon szigorúan meg akarsz felelni az időbeosztásodnak és ez sok feszültséget szül benned, ugyanakkor konfliktusok forrása lehet a környezeteddel. Fogadd el, ha a betervezett vásárlás vagy takarítás elcsúszik, talán meg sem valósul. Az égetően fontos dolgokat tudd le, a többi várhat. Szükséged van a kikapcsolódásra, különben nem fogod bírni.

Lapozz a következő oldalra

1. oldal, 2. oldal, 3. oldal

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük