Hétvégi horoszkóp december 3. – 4. – A hónap első hétvégéje csodálatos dolgokat tartogat neked is!

A Bikáknak és a Nyilasoknak egy minden szempontból kiváló hétvégében lesz részük. A Rákok változatosságra, a Vízöntők pörgésre vágynak, a Szüzeknek és a Halaknak pedig tilos olyasmivel foglalkozniuk, ami leterheli őket.

Lássuk, hogy melyik csillagjegy mire számíthat az elkövetkező hétvégén.

Kos

Lépj a tettek mezejére ezen a hétvégén. Ne félj rizikót vállalni, ne félj őszinte lenni, cselekedj a szíved szava szerint. Ha döntéshelyzetbe kerülsz, válaszd azt az utat, amelyet az első sugallat javasol. Ne akarj másoknak megfelelni, mert annak előbb vagy utóbb úgyis rossz vége lesz. Ha egy új állás, egy új otthon, egy új szerelem vagy bármilyen nagyobb változás lehetősége kerül eléd, akkor ne hezitálj sokat, hiszen mélyen belül mindig tudod, hogy mi neked a legjobb. Van, hogy nem kell túlagyalni a dolgokat, mert a válasz azonnal érkezik.

Bika

Bármit kitervelsz erre a két napra, az nagy valószínűséggel össze is fog jönni, ám ehhez az kell, hogy leülj és összeszedd a gondolataidat, plusz némi kreativitást is csempéssz a dologba. Találj ki szabadtéri és fedél alatti programokat is, hogy be legyél biztosítva, így bárhogyan is alakuljon az időjárás, neked lesz elegendő ötlet a tarsolyodban. Kirándulás, tánc, főzés, mozi? Jöhet bármi!

Ikrek

Nem volt egyszerű ez a hét, de szerencsére vége és azt kezdhetsz a szabadidőddel, amit csak akarsz. Első körben jó lenne, ha kialudnád magad, hogy bármilyen program is kerüljön az utadba, arra legyen energiád. Az szerencsére biztos, hogy nagyon jól fog menni a kommunikáció mindenkivel. Vitának helye sem lesz, és ha mégis kiéleződne egy beszélgetés, a kedvességeddel és bölcs megjegyzéseiddel nem lesz lehetősége, hogy veszekedés robbanjon ki belőle. Talán új ötletekkel is előállsz a karriereddel kapcsolatban.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X
error: Content is protected !!