Hétvégi horoszkóp december 24.-25.- A karácsonyi hétvége hatalmas boldogságot tartogat neked is!

Hétvégi horoszkóp december 24.-25.- A karácsonyi hétvége hatalmas boldogságot tartogat neked is!

Kos

Már ezen a hétvégén elkezdesz hangolódni a következő évre és terveket szőni azzal kapcsolatban, hogy mi mindent kell majd véghez vinned az új esztendőben. Habár a karácsony is előttünk van még, te már tovább lépsz, és messze előre tekintesz. Tudnod kell, hogy bármit is vegyél a fejedbe, nem lesz lehetetlen, hiszen megvannak hozzá a képességeid. Erre hamarosan te magad is rá fogsz jönni. De addig is, élvezd a karácsonyt és a szeretteiddel együtt töltött időt.

Bika

Persze nagyon szeretnél már kiengedni és pihenni, de tudod jól, hogy ez még egy kicsit odébb lesz. A karácsonyi készülődés teljesen kitölti minden percedet. Azt sem tudod, hogy merre áll a fejed, ráadásul ilyenkor kapsz egy nem várt hírt egy teljesen idegen embertől is. Villámcsapásként ér az egész és kell némi idő, hogy reagálni tudj rá. Azt már jobb, ha nem is mondjuk, hogy a családod is időt szeretne eltölteni veled, igaz? Erre tökéletes alkalom lesz a karácsony.

Ikrek

Te aztán kimaxoltad az év végét. Annyira fáradt és nyűgös vagy, hogy azt már elmondani sem tudod. Ha tehetnéd, csak hazamennél, vennél egy forró fürdőt, befeküdnél az pihe-puha ágyba és csak aludnál. Ameddig jól esik. Nos, ez nem teljesen így működik, mert a család és a barátok a társaságodra számítanak. Jót fog tenni, hogy magad körül tudhatod a szeretteidet. Ehhez már nem kell energia befektetés, csak légy együtt velük. Fel fog tölteni meglátod.

X