Ez a hétvége az utolsó a karácsony előtti időszakban, pár nap múlva ugyanis itt a szeretet ünnepe, ami sok csillagjegyben vált ki mindenféle érzéseket.

Kos

Már ezen a hétvégén elkezdesz hangolódni a következő évre és terveket szőni azzal kapcsolatban, hogy mi mindent kell majd véghez vinned az új esztendőben. Habár a karácsony is előttünk van még, te már tovább lépsz, és messze előre tekintesz. Tudnod kell, hogy bármit is vegyél a fejedbe, nem lesz lehetetlen, hiszen megvannak hozzá a képességeid. Erre hamarosan te magad is rá fogsz jönni. De addig is, élvezd a karácsonyt és a szeretteiddel együtt töltött időt.

Bika

Persze nagyon szeretnél már kiengedni és pihenni, de tudod jól, hogy ez még egy kicsit odébb lesz. A karácsonyi készülődés teljesen kitölti minden percedet. Azt sem tudod, hogy merre áll a fejed, ráadásul ilyenkor kapsz egy nem várt hírt egy teljesen idegen embertől is. Villámcsapásként ér az egész és kell némi idő, hogy reagálni tudj rá. Azt már jobb, ha nem is mondjuk, hogy a családod is időt szeretne eltölteni veled, igaz? Erre tökéletes alkalom lesz a karácsony.

Ikrek

Te aztán kimaxoltad az év végét. Annyira fáradt és nyűgös vagy, hogy azt már elmondani sem tudod. Ha tehetnéd, csak hazamennél, vennél egy forró fürdőt, befeküdnél az pihe-puha ágyba és csak aludnál. Ameddig jól esik. Nos, ez nem teljesen így működik, mert a család és a barátok a társaságodra számítanak. Jót fog tenni, hogy magad körül tudhatod a szeretteidet. Ehhez már nem kell energia befektetés, csak légy együtt velük. Fel fog tölteni meglátod.

Rák

Különleges hétvége elé nézel. Számodra a karácsony szent és sérthetetlen, amellett nagyon romantikus ünnep is. Meg sem tudod magyarázni miért, de úgy érzed, hogy legszívesebben meghódítanád az egész világot. Kimozdulsz otthonról a hétvégén és szerzel magadnak egy randi partnert vagy akár többet is. Senki nem állíthat meg téged és nem is tudnak neked ellenállni. Élvezd ki a karácsony előtti két napot.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X
error: Content is protected !!