Hétvégi horoszkóp december 11-12. – Csillagjegyek, most nagyon figyeljetek!

A karácsony előtti időszak nagyban befolyásolja a hangulatunkat és a teendők listáját is. Emellett nem mehetünk el lehunyt szemmel. A Bikák jobban teszik, ha végre belátják, hogy nem csak a munka létezik, és a Bakok hagynak időt maguknak lenyugodni.

Lássuk, hogy melyik csillagjegynek mit ígér ez a hétvége.

Kos

Ez a hétvége igazán termékeny lesz számodra. Meg sem kottyant neked az előző hét a sok problémájával és fáradalmával. Olyan energikus vagy, mintha átaludtad volna az egész napot. Nem is érdemes nagyon fejtegetni ennek az okát, inkább használd ki. Rengeteg dolgod akad majd a hétvégén, szóval ez az extra kraft jól is fog jönni. Nem csak a sürgős ügyeket, de a régóta félbehagyottakat is letudod majd.

Bika

Végre el kellene engedned a munka gondolatát. Hétvége van, otthon vagy és bőven van mivel foglalkoznod azon kívül. Szerencsére vagy épp ellenkezőleg, más úgysem fogja megcsinálni helyetted, szóval hétfőn várni fog rád. Addig is, törődj a karácsonyi előkészületekkel, a problémákkal, vitákkal, amik a családban felütik a fejüket vagy a barátokkal, akikre sosincs időd. Használd ki a szabad napjaidat.

Ikrek

Jó volna, ha képes lennél végre lenyugodni és nem a hiányosságokat keresni az életedben, hanem azokra a dolgokra koncentrálni, amelyek a helyükre kerültek végre. Igen, bosszantó, hogy ennyi munkanap jutott szombatra és pont karácsonyi ünnepek előtt, de ezzel nem lehet mit kezdeni. Gondolkodj pozitívan, légy hálás mindenért, ami kijutott neked, és ha mégis elkezdenéd összehasonlítgatni magad másokkal, akkor gondolj inkább arra, hogy hogyan érhetnéd el azt, amire nagyon vágysz, de még nem a tiéd.

Rák

Nagyon figyelj oda az egészségedre ezen a hétvégén. A tested nem véletlenül jelez neked egy bizonyos, nyilvánvaló tünettel. Valószínűleg túlságosan kimerült vagy fizikailag és/vagy lelkileg. Erre tudod jól, hogy mi a megoldás. Ha szombaton neadj’ dolgoznod kellene, akkor se erőltesd meg magad, fogd meg a munka könnyebbik végét. Vasárnap pedig pihenj, ha szeretnéd aktívan tölteni a karácsonyt és nem az ágyban fekve sajnáltatni magad.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X
error: Content is protected !!