Hétvégi horoszkóp április 1-2. – A hónap első hétvégéje örömteli pillanatokat tartogat neked is!

Kos

A hétvége igazán hatékonyan fog telni számodra. Úgy érzed, hogy kirobbanó formában vagy és meg se kottyan egy rögtönzött tavaszi nagytakarítást levezetni. Ne hagyd, hogy bárki is elrontsa az önfeledtségedet. Ha valaki vitába akar bonyolódni veled, azt inkább kerüld el messzire.

Bika

Az elmúlt hét nem volt valami egyszerű, sokat ki is vett az erődből, de szerencsére a hétvége mást tartogat számodra. Váratlan, mégis jóleső nyugalom fog körbelengeni, aminek hatására a halaszthatatlan dolgaidat is könnyen elintézed majd, így lesz alkalmad kikapcsolódásra és egy szórakoztató programra is, ha kapható vagy rá.

Ikrek

Ez egy igazán szuper hétvégének ígérkezik. Se összetűzések, se program módosulások, semmilyen gikszer nem fogja keresztezni a számításaidat. Ha akad otthon tennivalód, akkor azt a legelején tudd le, hogy utána a fennmaradó idővel szabadon gazdálkodhass. A pihenésé, kikapcsolódásé legyen most a főszerepet. Csinálj valamit, amire már nagyon régóta vágysz, és mindenképpen mozdulj ki otthonról, hogy átjárjon a friss levegő és új impulzusok érhessenek.

X