Oroszlán: Adj hangot a szíved vágyának!

Ez a hét remek érzéseket hoz számodra, hiszen egészen július 2-ig a Vénusz beizzítja a szerelmi energiákat, amelyből bőven részesülsz majd, melyeket a párkapcsolatod megerősítésére érdemes lesz majd felhasználni. Megértővé, szenvedélyessé, csábítóvá válsz, amikor kigyullad a szerelem lángja. A romantika számára a legalkalmasabb napok június 28-a, 29-e, 30-a. Fontos, hogy ezen a héten hangot adj majd az érzelmeidnek, szíved vágyának. Ha szingli vagy kellemes meglepetésben részesülsz majd, hiszen váratlanul betoppanhat a szerelem csodás varázsa, ami rabul rejt.

Szűz: Pozitív energiák fognak körbevenni!

Szuper lesz ez a hét, ha Szűz vagy. Intenzív érzelmekre, szenvedélyre számíthatsz, főként június 29-e után július 3-ig. Ez a nagyfokú érzelmi kitörés a Jupiter és Vénusz hatásának tudható be. Ezen a héten pozitív energiák fognak körbevenni, a szerelem is felerősödik, illetve ha szingli vagy, beköszönt az életedbe. A szeretteiddel javulni fog a kommunikáció. Ha szingli vagy akkor is vonzónak, életvidámnak fogod érezni magad! Sok szerencsét!

Mérleg: Különleges pillanatoknak örülhetsz!

A Vénusz, amely a Szerelem “bolygója”, felerősíti az életedben az érzelmek, a szenvedélyek, a boldogság erős vágyát ezen a héten. A Vénusz az érzékiség energiáit, a Jupiter a vonzalom energiát árasztja majd feléd, így életed megtelik lelki melegséggel, szerelmi életed pedig felfokozódik, különleges pillanatoknak örülhetsz a pároddal. Ha egyedülálló vagy, gyorsan találsz majd valakit magadnak, akivel akár le is tudod élni az életedet, azonban légy óvatos az előtted lévő rózsaszín felhőkkel!

Skorpió: Érzelmessé, vonzóvá válsz!

Ha Skorpió vagy, készülj fel egy fantasztikus hétre, amikor rengeteg örömteli pillanatban lesz részed, a szerelmeddel még jobban egymásra találtok, de a baráti körödben is minden fantasztikusan alakul. A Rák szezonban nyugodttá, érzelmesé, vonzóvá válsz, és úgy érzed majd magad, mint aki újjászületett. A Vénusz-Jupiter hatására most kipróbálhatsz valami teljesen újat az életedben, amelybe a párodat is bevonhatod, ezzel felerősítve a köztetek lévő szerelem energiáit. Sok szerencsét!

A cikk a következő oldalon folytatódik

Előző oldal Következő oldal
X
error: Content is protected !!