Heti szerelmi horoszkóp június 27.-július 3. között a Rák szezonban, a Vénusz-Jupiter alatt: Lángoló érzelmekből, jólétből és bőségből biztos nem lesz hiány!

Kos: Kellemes periódus!

Egy nagyon kellemes periódus elé nézel, hiszen a párkapcsolatodban is minden rendben van. Ez a hét egy nagyszerű időszak arra, hogy még szorosabbra fűzd a pároddal a kapcsolatod. Ismét felfedezed az erényeit, azokat a tulajdonságokat, amelyekre mindig is felnéztél, így megértésre, gyöngédségre, kedvességre számíthatsz, de szexuális téren is csupa pozitívum fog bekövetkezni. Mivel Rák szezonban vagyunk, a Vénusz-Jupiter alatt még érzelmesebbé válsz, koncentrálj a jó dolgokra, engedd, hogy a megérzéseid vezéreljenek. Ha egyedülálló vagy, sok kalandra számíthatsz, így nem fogsz unatkozni. Sok
szerencsét!

Bika: Nagy lehetőségek állnak előtted!

Néha úgy érzed, hogy változtatnod kell az életeden, de összességében szerencsés vagy a szerelemben, különösen ezen a héten. Ha időt és energiát fektetsz a párkapcsolatodra, ismét fellángol a szerelem a szívedben, így rózsaszín ködfelhőben fogsz úszni a következő időszakban. A Vénusz-Jupiter alatt nagyszerű alkalom lesz számodra, hogy elkezdj a gyerekvállaláson, vagy a házasságon gondolkodni. A Rák szezonban arra is alkalmad nyílik, hogy megbékélj a múltaddal, és begyógyítsd a sebeidet, hogy újrakezdhesd az életed. Ahol még létezik szerelem, ott semmi sincs elveszve. A jövő a tiéd, nagy lehetőségek állnak előtted.

Ikrek: Örülj és élvezz ki minden pillanatot!

A hét elején a Jupiter hatására még megtörténhet, hogy kellemetlen érzések kerítenek hatalmukba, de ez azonban a párkapcsolatodra szinte egyáltalán nem lesz hatással. A párod imád, és mindenben támogat, hogy megvalósítsd önmagad a szakmádban. Ez a hét arra is jó, hogy megszabadulj a negatív érzelmektől, mentális energiáktól, és a figyelmedet a szeretet felé irányítsd. Szerencsére is számíthatsz, ha például szingli vagy, nagy az esélye, hogy ezen a héten rátalálj az igaz szerelemre, arra a személyre, akiről mindig is álmodtál. Az is lehetséges, hogy az illetővel egy cégnél dolgozol, csak ő magasabb beosztásban van. A találkozásotok is különleges lesz, és gyorsan egymásba szerettek. Örülj és élvezd ki minden pillanatát ennek a csodás időszaknak.

Rák: Végre igazán egyenesbe jöhetsz!

Uralkodó csillagjegyednek köszönthetően ezen a héten ne aggódj, ugyanis a Vénusz különleges dolgokat tartogat számodra. Június 29-én a szerelem bolygója intézkedésbe lép, így meglévő kapcsolatod tovább mélyül, ám ha még keresed az igazit, akkor ezen a héten rátalálhatsz a lelki társadra. Talán te fogod a legjobban érezni a Vénusz energiáit. Végre igazán egyenesbe jöhetsz, rendezheted anyagi gondjaidat és önmagadra lelhetsz. Ne feledd, ha önmagaddal egyensúlyban vagy, akkor a környezeteddel is jobban kijössz, ezért kiegyensúlyozott kisugárzásod sokakat vonzhat.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X
error: Content is protected !!