Nyilas

Hallgass az intuíciódra! Az hazavezethet, amikor az újhold szerdán a Halakban jár. A Hold az otthoni zónádban arra ösztönöz, hogy komoly öngondoskodási munkát végezz, miközben megtisztítod a teredet minden negatív energiától, hogy biztonságot és védelmet találj.

A célodat tartod szem előtt, és semmi sem állhat az utadba, amikor csütörtökön a Mars és a Vénusz együttállást alkot a Plútóval az értékzónádban – hacsak nem egy igazán nagyszerű tárgyról van szó! Ne hagyd, hogy az anyagi javak elfeledtessék veled a fontos céljaidat.

A beszédkészséged az élet minden területén jó szolgálatot tesz majd, amikor a Vénusz és a Mars együttállást alkot a kommunikációs zónádban, a közösségi médiában való terjedéstől kezdve a vonzó emberekkel való flörtölésen át a lenyűgöző ötleteid eladásáig. Talán még egy rövid utazásra is lesz energiád!

Bak

Mozgalmasan kezdődik a heted, amikor szerdán az újhold a Halakban és a kommunikációs zónádban jár. Millió dolgot kell kipipálnod a teendőid listájáról. Azonban, Bak, bár te vagy a legambiciózusabb csillagjegy, ne feledd, hogy a céljaidat tartsd reálisnak.

Különösen azért, mert szükséged lesz az energiádra, amikor csütörtökön a Mars és a Vénusz együttállást alkot a Plútóval a jegyedben, ami az első benyomások fontos napjává teszi ezt a napot. Győződjön meg róla, hogy az indulatait kordában tartja, hogy bájosnak tűnjön, ne pedig egy nagy bunkónak.

És ezek az első benyomások anyagi előnyökhöz vezethetnek a jövőben, amikor a Mars szombaton belép a Vízöntő jegyébe. A Mars a következő hetekben az értékzónádban lesz, és arra ösztönöz, hogy érdekes és szokatlan pénzkereseti lehetőségeket keress. Lehetőséged van új technológiába való befektetésre, de végezd el a kutatást, mielőtt megválnál a pénzedtől.

Ezt már olvastad?
Hétvégi horoszkóp június 10. - 11. - Ez a hétvége nem várt meglepetéseket tartogat neked is!

Vízöntő

A heted egy lehetséges lépéssel kezdődik, amikor a Halakban járó Nap kedden szextilbe kerül a Bikában járó Uránusszal. Lehetőséged van új lakásba költözni, saját otthont vásárolni, vagy szakítani a szigorú családi hagyományokkal. Akárhogy is, ez az új szabadság nagyban növeli az önbecsülésedet. Jó szórakozást!

Ha a pénzzel kapcsolatos szokásaid eddig nem voltak túl jók, akkor szerdán, amikor az újhold a Halakban és az értékzónádban jár, lehetőséged nyílik a fordulatra. Egy nagylelkű ajándék nagy segítségedre lehet. Csak ne felejtsd el viszonozni a szívességet, amikor a helyzeted stabilabb lesz.

A szombat rengeteg energiát hoz neked, amikor a Vénusz a jegyedben együttállást alkot a Marssal. Most nagy hatalommal rendelkezel, ezért ne félj kihasználni, és vonzani az embereket magad mellé, hogy elérd a céljaidat.

Halak

A heted azzal a lehetőséggel kezdődik, hogy kifejezd másoknak a gondolataidat, amikor a jegyedben álló Nap kedden szextilbe kerül a Bikában álló Uránusszal. Egy kellemes meglepetés serkentheti az elmédet, amikor a szomszédokkal vagy a testvéreiddel beszélgetsz.

Szerdán az intuíciód és az önbizalmad erősödik, amikor az újhold a jegyedben áll, és arra ösztönöz, hogy bízz a megérzéseidben minden döntésedben, a hajvágástól kezdve a buliba járásig. A meghozott döntéseid határozzák meg az egész holdciklus alaphangját, Halak, úgyhogy tedd, hogy számítsanak!

Bár egyre közelebb kerülünk a tavaszhoz, mégsem érzed magad késznek arra, hogy a külvilágba lépj, amikor a Vénusz szombaton belép a Vízöntő jegyébe. A Vénusz a következő négy hétben a privát zónádban tartózkodik majd, ami miatt inkább az online, mint a való életben szeretnél ismerkedni. Csak arra ügyelj, hogy még mindig jusson egy kis friss levegőre.

X
error: Content is protected !!