Oroszlán

Ha sikeres akarsz lenni, el kell engedned a régi gondolkodásmódot, amikor a Halakban járó Nap kedden szextilbe kerül a Bikában járó Uránusszal. Többféleképpen is lehetsz sikeres, ezért ne ragaszkodj egy úthoz, mert azt hiszed, hogy az a “helyes”.

Bízz a megérzéseidben, hiszen az intuíciód felerősödik, amikor szerdán az újhold a Halakban áll. Mivel a Hold az intimitás zónádban áll, extra lökést kapsz az empátiából és az együttérzésből, ha az életedben lévő emberekről van szó. Ne hagyd azonban, hogy az ő gondjaik a tiéddé váljanak.

A szenvedélyek forronganak, amikor a Vénusz szombaton együttállást alkot a Marssal a párkapcsolati zónádban, és könnyen szerelembe eshetsz vagy veszekedésbe keveredhetsz. A most kialakuló mindenféle partnerkapcsolatok hosszú távra szólhatnak, feltéve, hogy a dolgokat egy oldalon kezditek.

Szűz

A heted különösen érzékenyen kezdődik, amikor szerdán az újhold a Halakban és a párkapcsolati zónádban jár. A csillagjegy segítőjeként annyira megszoktad, hogy valakinek a sziklája vagy, hogy elfelejted, neked is szükséged van valakire, akire támaszkodhatsz. Keress olyan embereket, akikre számíthatsz támogatásban, és alakíts ki velük kapcsolatot.

Különösen azért, mert a csütörtök a romantika nagy napja, amikor a Mars és a Vénusz együttállást alkot a Plútóval az önök örömzónájában. A szerelmi ügyek mélyebbé válhatnak, mivel féltékenység és birtoklási vágy nélkül jobban kifejezheted magad. Csak érezd jól magad!

Töltsd a szombatot a szükséges tavaszi nagytakarítással, amikor a Vénusz együttállást alkot a Marssal a szokás zónádban, akár kiüríted a szekrényeket, akár megszabadulsz olyan kapcsolatoktól, amelyek már nem működnek számodra. Bár csábító, hogy mindenki mással törődj, előbb magaddal törődj, hogy megelőzd a kiégést.

Mérleg

A tavasz már majdnem itt van, és készen állsz arra, hogy szerdán a Halakban és a rutin zónádban lévő újhold idején kijöjj a téli álomból, és produktív legyél. A Hold arra ösztönöz, hogy kezdj el dolgozni magadon, és alakíts ki jobb szokásokat, amelyek a jövőben jó szolgálatot tesznek majd neked.

Ezt már olvastad?
Siker, pozitív időszak és anyagi bőség vár erre a 4 szerencsés csillagjegyre a 2023. június 10-én kezdődő Hold - Uránusz konjunkció alatt!

Különösen akkor, ha családi kérdések uralják az életedet, mivel a Vénusz és a Mars csütörtökön együttállást alkot a Plútóval a családi zónádban. Régi, gyermekkori sérelmek megrendíthetik érzelmi alapjaidat, és rádöbbenhetsz, hogy egyes családtagjaid nem a te érdekeidet tartják szem előtt.

Szerencsére, Mérleg, a hét pozitívan zárul, amikor a Vénusz szombaton belép a Vízöntő jegyébe. A kreativitásod zónájában lévő uralkodód arra ösztönöz, hogy valami új és izgalmas dologba fogj, ami a hobbidat, az örömeidet és a románcodat illeti. Bármit is csinálsz, ne felejts el egy gyilkos szelfit posztolni!

Skorpió

A heted a kreativitásod kirobbanásával kezdődik, amikor az újhold szerdán a Halakban és az örömzónádban jár. Akár írsz, olvasol vagy nézel egy epikus fantázia történetet, akár művészettel fejezed ki az érzéseidet, vagy beleszeretsz egy álomszép személybe, ez egy nagyon varázslatos nap lesz.

Használd a szavaidat, hogy elérd, amit akarsz, amikor csütörtökön a Vénusz és a Mars együttállást alkot a Plútóval a kommunikációs zónádban. A logika és a józan ész segítségével komoly hatalmi lépéseket tehetsz, amire másoknak eszükbe sem jutna, Skorpió.

A tavasz már majdnem kivirágzott, de lehet, hogy egy ideig nem akarod elhagyni a téli álmot, amikor a Mars szombaton belép a Vízöntőbe. Az uralkodó bolygód a következő hetekben az otthoni zónádban tartózkodik, és olyan családi drámákat hoz, amelyek lekötik a figyelmedet. Őrizd meg a józan eszedet azzal, hogy otthonodat szépen, otthonosan és magányosan alakítod ki.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Előző oldal Következő oldal
X
error: Content is protected !!