Heti horoszkóp szeptember 5. – 11. – Sikeres lesz ez a hét, nagy szerencse ér több csillagjegyet!

Lássuk, hogy mit hoz az egyes csillagjegyek számára az elkövetkező hét!

Kos

Vedd körbe magad pozitív emberekkel a hét elején, hallgasd javaslataikat és kérj segítséget, ha szükségét látod. Vegyél részt az élet sok területére kiterjedő eseményeken, amely minél több embert vonz. Érzelmi kitörésed lehet, ha hagyod, hogy valaki olyan beszélgetésbe csaljon bele, ami közvetlen téged céloz meg. Koncentrálj az önfejlesztésre és jelentkezz olyan helyekre, amelyek által könnyebben eléred célodat. Egy kis önkénteskedés jót tehet. A fizikai aktivitás segíthet elűzni a stresszt.

Bika

Szánj időt a hét elején arra, hogy megtudd, hogyan lehet a legjobban kezelni az egészségügyi és pénzügyi kérdéseidet. Ha nem költekezel ennyire meggondolatlanul, már azzal sokat elérhetsz. Ha madártávlatból szeretnéd megfigyelni, hogy mi folyik éppen körülötted, akkor figyeld meg mások cselekedeteit. Az idő a te oldaladon áll, szóval várj a megfelelő pillanatra a következő lépésedhez. Csábítást fogsz érezni a hét második felében, hogy tapintatlanul beszélj, de mielőtt ezt meglépnéd, győződj meg róla, hogy nem-e okozol ezzel visszafordíthatatlan negatív változást.

Ikrek

Mondd ki, amit gondolsz és haladj tovább. Sok mindent elérhetsz, ha tiszta a tudatod és semmit nem hagysz az utadba állni. Személyes és fizikai fejlődésed első helyen kell, hogy álljon. Gondolkozz el rajta, hogy mi tehet boldoggá és ezt terjeszd ki szeretteidre is. Ha pozitív változást szeretnél megtapasztalni a környezetedben, akkor az csak rajtad múlik. Tűzz ki a hét végén új célokat magad elé

Rák

Vezesd elő az ötletedet egy olyan személynek, akik tisztelsz, és akiben meg is bízol. Ami ekkor kiderül, segíteni fog felismerni, hogy valaki megpróbál majd kihasználni téged. Figyeld meg, hogy mások hogyan viselkednek veled és egyből tudni fogod, hogyan kezeld a változásokat, amelyeket meg kell ejtened, hogy jobbá tedd a kapcsolataidat. A beszélgetések váratlan fordulattal kecsegtetnek. Gondold át kétszer is a dolgaidat, mielőtt hagyod, hogy az érzelmeid vagy az egód közéd és a vágyott cél közé álljanak. Gondoskodj róla, hogy a hétvégén romantika és kaland is legyen.