Heti horoszkóp szeptember 27. – október 3. – Bikák, Oroszlánok, Nyilasok, Rákok, Halak, Vízöntők, Skorpiók jól figyeljetek, ez a ti hetetek lesz!

Ez a hét a lehetőségek hete lesz, ha elég szemfülesek és tettre készek leszünk, hogy felismerjük és megragadjuk azokat. Nem szabad hagynunk, hogy az érzelmeik vegyék át az irányítást felettünk. Ideje megoldani a kapcsolati problémákat higgadt fejjel.

Lássuk, hogy melyik csillagjegynek mit ígér ez a hét.

Kos

Légy figyelmes a pénzügyeidet illetően. Egy lehetőség fog felbukkanni a hét elején, amely képes lesz változtatni egy fontos kapcsolatod dinamikáján. Az a döntés, amelyet meghozol ezzel a személlyel kapcsolatban, erősíteni fogja a köteléket.  Egy megbeszélt találkozó esélyt fog adni arra, hogy megvizsgáld egy fontos lépés megtételének következményeit. Egy szeretteddel töltött hétvége segíteni fogja az útkeresésedet.

Bika

Ha a hét elején egy kis időt töltesz egy idős rokonoddal, olyan információt kaphatsz a családfáddal kapcsolatban, amely érdeklődést kelt benned egy olyan dolog iránt, amit még sosem próbáltál. A hét elején váratlan dolog léphet fel, amely befolyásolhatja egy magállapodásodat vagy beruházásodat. Ne tégy elhamarkodott döntést anélkül, hogy össze ne gyűjtenéd a szükséges tényeket. Egy probléma, amivel már egy ideje foglalkozol, megoldódhat, ha a hét második felében találkozót hívsz össze és kiteríted a kártyáidat. Ne hagyd, hogy a múlt bekavarjon a hétvégén.

Ikrek

Keress lehetőségeket a hét elején, de ne légy naiv. Egy érdekes ajánlat nagyon nagy csábítást jelent számodra. Addig ne kötelezd el magad, amíg nem tudod pontosan, hogy mibe vágsz bele. Egy incidens érzelmi vitába fog torkollni. Próbáld meg nem túlreagálni a dolgot. A hét közepén a hivatalos dokumentumaidat érdemes lesz átnyálaznod, ez némileg oldani fogj a stresszt benned. Oszd meg a jövőbeni terveidet a hét vége felé egy szeretteddel, ez jobb kedvre fog deríteni.

Rák

A hét elején foglalkozz befejezetlen ügyekkel. Ne hagyd, hogy egy váratlan fordulat és programváltozás bezavarjon. Foglalkozz a saját dolgoddal és hagyd az érzelmeket kívül az ajtón. Arra koncentrálj, hogy a kapcsolataidat és az életedet stabilizáld, ne pedig összezavard. Egy különleges lehetőség vagy a körülmények tökéletes összjátéka a hét közepén meg fog lepni. Tegyél újító javaslatot és tiszteletet vívhatsz ki magadnak.

Oroszlán

Tervezz a barátokkal közös programot a hét elején és érezzétek jól magatokat, Olyan információhoz fogsz hozzájutni, amely arra ösztönöz majd, hogy pozitív életmódváltásba kezdj. Egy üzleti megbeszélés, egy rövid utazás, egy konferencia vagy valamilyen expo érdekes lehetőségekkel fog szolgálni számodra a hét közepén. Tartsd kordában az érzéseidet. Kompromisszum kötéssel sikerül majd szilárdan állnod a talajon. Ne feledkezz meg az otthoni kötelezettségeidről a hétvégén.

Szűz

Ne veszítsd el a fókuszodat a hét elején és ne engedd, hogy a személyes problémáid csökkentsék a hatékonyságodat a munkában. Kérdőjelezz meg mindent és kérdezz ki mindenkit, ami és aki gyanúsnak tűnik számodra. Szedj össze minden információt a hét elején, amely szükséges lehet ahhoz, hogy elérd a célod vagy be tudj szerezni valamit. Az utazás, a kommunikáció és a társasági események most jó csillagállást élveznek. Az otthoni ügyek vitát szülhetnek, ha túlreagáljátok a dolgokat.

Mérleg

A hét elején a személyes fejlődésedre kellene koncentrálnod. Értékeld a helyzetedet és tedd meg a szükséges lépést a probléma kezelésére. Ha nem érzed magad egyenrangú félnek a munkádba, akkor ideje változtatni a megegyezéseken. Ha valaki vitát akar szítani, akkor jobb, ha elsétálsz. Tűrd fel az ingujjadat és végezz változtatásokat otthon, a munkahelyeden, az egészséged vagy a pénzügyeid terén. Te látod, hogy hol a probléma. Ülj le végre beszélgetni egy baráttal vagy a pároddal és stabilizáljátok végre a kapcsolatot.

Skorpió

Ne dühödj fel, inkább cselekedj, ha valami nem úgy működik, ahogyan azt elképzelted a hét elején. Teljesen rendben van, ha máshogyan gondolkodsz és a magad módján végzed a dolgokat. A harc aligha fog problémákat megoldani, de az intelligens hozzáállás annál inkább. Oszd meg az érzéseidet a hét közepén valakivel, aki fontos számodra. Ne költs olyasmire, amire nincs szükséged, ezzel nem segítesz az érzelmeiden. Koncentrálj az egészségedre inkább.

Nyilas

Légy egy kicsit visszafogott a hét elején. Sokkal többet elérhetsz, ha nem kotyogod el, hogy éppen min dolgozol. Egy otthonodban tett változtatás nagy izgalommal tölt el, ám többe fog kóstálni, mint azt az elején gondoltad. Ne hagyd, hogy a hét közepén bárki is megvezessen. Ha zavarodott vagy, inkább kérdezz. A hét vége felé nagyon nehéz lesz az érzelmeidet elnyomnod magadban, inkább oszd meg őket az illetékes személlyel és lesz esélyed tovább haladni.

Bak

Az egészségedet vagy a hivatalos ügyeidet érintő dolog végre letisztul a hét elején. Egy ígéret, amit valaki tett neked, nagy valószínűséggel nem fog teljesülni. Légy felkészülve a következményekre. Az érzelmeidet tartsd kordában. Ha valaki megváltoztatja a terveit, az nem jelenti azt, hogy te még nem tehetnéd, amit már rég elterveztél. Némi változtatás az életmódodban képes lesz csökkenteni a rád nehezedő stresszt. A kényelem legyen most az elsődleges szempont.

Vízöntő

Nézd át a hivatalos papírjaidat a hét elején. Egy elpuskázott lehetőség újra felbukkanhat és egy függőben lévő ügy is megoldódni látszik a hét közepe felé. Ünnepelj valakivel, akit szeretsz és tervezz a jövőre. Különítsd el az érzelmeket és a pénzügyeket. Végezz változtatásokat az otthonodban, ez segíteni fog csökkenteni a rád nehezedő stresszt. A csillagok romantikát ígérnek, ami javítani fog a mindennapjaidon.

Halak

Figyelj jól arra, amit a hét elején mondanak neked. Valaki tévútra vezethet, ha hiszékeny vagy. Azokra számíts, akik soha nem okoztak neked csalódást és mindig segítettek tisztán látni. Lehet, hogy a hét közepén adakozó kedvedben leszel, de ez nem jelenti azt, hogy egyből pénzért kell nyúlnod a zsebedbe. Ajánld fel az idődet, a képességeidet, a szolgálataidat inkább. Egy ex kolléga olyan információval lát el, amely nagyszerű lehetőséget rejt magában.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük