Heti horoszkóp szeptember 25. – október 1. – Bikák, Ikrek, Rákok, Oroszlánok, Mérlegek, Skorpiók, Nyilasok, Bakok különösen figyeljetek, ez a ti hetetek lesz!

Kos

Az agyadban számos olyan vízió születik meg, amely arra sarkall, hogy beleszólj mások életébe, és elérd azt, amire vágysz. De légy észnél, mert ha tovább játszadozol, sok embert elveszthetsz. Az igazság benned van. Most ne foglalkozz azzal, hogy miben szenvedsz hiányt, inkább koncentrálj arra amid van.

Bika

Ezen a héten energikus, erős és kitartó leszel, és valami új dolog is kezdődik az életedben. Szabadulj meg a régi korlátaidtól, amelyek nem engedtek tovább haladni, és ugorj egy nagyot, így máris jobb lesz minden az életedben. Figyelj oda a részletekre, mert a sikered múlhat azokon.

Ikrek

Ezen a héten beteljesülhet egy régi álmod, egy vágyad, amelyet kész is vagy megosztani a világgal. Ez lehet szakmai, magánéleti, párkapcsolati vágy, amelynek időzítése tökéletes, még akkor is, ha azt érzed, hogy lehetnek zavaró körülmények. Az együtt álló bolygók most nyugtató, békés, harmóniát elősegítő energiákat küldenek neked.

A cikk a következő oldalon folytatódik

1. oldal 2. oldal 3. oldal 4. oldal