Heti horoszkóp október 3. – 9. – Ezen a héten alaposan megváltozik a csillagjegyek élete, tudd meg, a tiéd hogyan!

Az eheti horoszkóp felhívja mindenki figyelmét arra, hogy a hét elején rákapcsoljon és bölcsen használja fel energiáit az előrehaladásra, a hét közepétől a hét végéig pedig óvja magát az érzelmi konfliktusoktól. A pénzügyek terén is megéri óvatosnak lenni.

Lássuk, hogy melyik csillagjegy mire számíthat ezen a héten.

Kos

Használd az energiádat bölcsen a hét első felében és ne arra pazarold, hogy valakit próbálsz meggyőzni az igazadról. Fókuszálj a pozitív személyes változásokra, ne arra, hogyan változtass meg másokat. A romantika bimbózni fog a héten. Vizsgáld át a vagyonod, hivatalos dokumentumaidat és szerződéseidet a hét vége felé és tegyél meg minden szükséges intézkedést. Egy fizikai változás lökni fog a hangulatodon.

Bika

Nézd meg, hogy mi mindent értél el és határozd meg, hogy merre tovább. Használd a képességeidet annak érdekében, hogy jobb pozícióba kerülhess. Valaki, akivel régen együtt dolgoztál, egy nagyon hasznos javaslatot fog tenni. Kérdőjelezd meg az érzéseidet valaki iránt a hét közepe felé. Figyeld meg, hogy kikkel jössz ki jól, ki az, aki segítségedre van és ki az, aki nem. Ne költekezd túl magad azért, hogy másokat meggyőzhess a saját igazadról.

Ezt már olvastad?
Napi horoszkóp június 10. szombat - Ikrek, Rákok, Mérlegek, Nyilasok, Vízöntők, Halak, Bakok, Szüzek, Kosok, Bikák most nagyon figyeljetek!

Ikrek

Tedd meg a tőled telhető legjobbat, hogy elérd a céljaidat. Egy befolyással rendelkező személy fel fog figyelni rád. Pozitív változásokra számíthatsz. Egy romantikus találkozás is fel fogja dobni a hangulatodat. Szervezz egy találkozót valakivel, aki segíthet abban, hogy ne csússz le egy fontos határidőről. Ne dönts kósza mendemondák alapján, juss el a forráshoz és szerezz információt első kézből. Légy az első, aki változást hoz és az eredményeid nem lesznek figyelmen kívül hagyva.

Rák

Tartsd a kezedben a dolgokat a hét elején. Ha valakinek átengeded az irányítást, akkor csalódott leszel a események alakulása miatt. A szellemi és fizikai befektetésed szilárdítja meg a pozíciódat. Valaki be fog kavarni a terveidbe a hét közepén. Légy óvatos azzal, hogy hogyan kezelsz egy érzelmi szituációt. Rossz színben fogsz feltűnni, ha nem vagy figyelmes egy olyan ember szemében, aki szereti az áldozat szerepét játszani. Egy szokatlan ajánlatot nem szabad elutasítani a hét végén. Mielőtt nagyon izgalomba jönnél, azért előbb nézz utána jó alaposan.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X
error: Content is protected !!