Heti horoszkóp október 23. – 29. – Október utolsó hete nagy változásokat ígér neked is, kifejezetten izgalmas fordulatokat hoz az életedbe!

Kos

Éld meg az álmaidat. Készíts tervet, cselekedj annak megfelelően és ne is nézz hátra. Csak rajtad múlik, hogy belefogj végre abba, amit akarsz. Közeledj azokhoz az emberekhez és projektekhez, amelyek érdekelnek és izgalommal töltenek el. Az utazás és a találkozók jó csillagállást élveznek a héten. Az éles eszed, a kemény munkád és az elkötelezettséged elhozza azt a változást, amire vágysz. Ne hagyd, hogy egy érzelmi helyzet bármiben is akadályozzon. Ha ilyen szituáció adódik, akkor mindig vizsgáld meg, hogy milyen ára lehet.

Bika

Az utóbbi időben rendkívül jól mennek a dolgaid, és ezt mindenki észreveszi körülötted. Ne hagyd, hogy az irigy tekintetek zavarjanak, és használd ki az elétek táruló lehetőségeket. Pároddal lehet, hogy némi konfliktus merül fel, de gyorsan rendezhetitek a dolgokat.

Ikrek

Hajlamos vagy a túlzásba vinni a költekezést, ami pénzügyi problémákhoz vezethet. Azonban, ha odafigyelsz a kiadásaidra, elkerülheted a bajt. A munkahelyeden sikeres vagy, és tisztelet övezi a munkatársaid részéről. Ha párt keresel, most érdemes lehet körbenézned a környezetedben.

A cikk a következő oldalon folytatódik

1. oldal 2. oldal 3. oldal 4. oldal