Heti horoszkóp október 2. – 8 – Pozitív változás jön a héten, amitől az életed is jobbra fordul!

Kos

Egy jelentős változás következik be a hét elején. Most nem ijedhetsz meg tőle, inkább teljes erőbedobással kell részt venned benne. Ha a lehetőség kopogtat az ajtódon, akkor kapd össze magad és cselekedj. Vizsgáld meg az opciókat, a bevételeidet és kiadásaidat. Rendezd jogi és anyagi ügyeidet, figyelj az egészségedre és nyugodt szívvel lendülhetsz bele valami újba. Ez a változás jót fog tenni neked.

Bika

Ne halogass semmit a hét elején. Ha jó ötleted van, akkor prezentáld és hozd meg a megfelelő változtatásokat, amelyek boldoggá tehetnek. A gyakorlatiasság hatékonyságot és több szabadidőt von maga után. Magadnak intézd a dolgaidat, mert ha arra vársz, hogy valaki más cselekedjen helyetted, akkor csalódni fogsz. Célozd meg a csillagokat és győzedelmeskedj. Vegyél részt valamiben, ami motivál téged. Ha segítesz, attól jobban fogod érezni magad és egy szeretett személlyel való kapcsolatod is javulni fog általa.

Ikrek

Légy nyitott arra, ami a hét elején vár rád. Azok az emberek, akikkel találkozol és azok az információk, amiket kapsz, lángra lobbantják a képzelőerődet és érdekes utazásra vezetnek téged. Ne higgy el mindent, amit a hét közepe felé hallasz. Kérdezz, ha kétségeid vannak, hogy időt takaríthass meg magadnak. Érzelmek törnek a felszínre, amelyeknek egy szerelmi kapcsolathoz vagy egy családtaghoz van köze. Ennek kezelése során képes leszel olyan változásokat elérni, amelyek javíthatják az életedet. Egy kapcsolatépítő esemény szintén ötletforrás lehet számodra.

A cikk a következő oldalon folytatódik

1. oldal 2. oldal 3. oldal 4. oldal
X