Heti horoszkóp október 16. – 22. – Kosok, Bikák, Oroszlánok, Nyilasok, Rákok, Halak, Vízöntők, Skorpiók jól figyeljetek, ez a ti hetetek lesz!

Ez a hét a lehetőségek hete lesz, ha elég szemfülesek és tettre készek leszünk, hogy felismerjük és megragadjuk azokat. Nem szabad hagynunk, hogy az érzelmeik vegyék át az irányítást felettünk. Ideje megoldani a kapcsolati problémákat higgadt fejjel.

Lássuk, hogy melyik csillagjegynek mit ígér ez a hét.

Kos

Légy figyelmes a pénzügyeidet illetően. Egy lehetőség fog felbukkanni a hét elején, amely képes lesz változtatni egy fontos kapcsolatod dinamikáján. Az a döntés, amelyet meghozol ezzel a személlyel kapcsolatban, erősíteni fogja a köteléket. Egy megbeszélt találkozó esélyt fog adni arra, hogy megvizsgáld egy fontos lépés megtételének következményeit. Egy szeretteddel töltött hétvége segíteni fogja az útkeresésedet.

Bika

Nézd meg, hogy mi mindent értél el és határozd meg, hogy merre tovább. Használd a képességeidet annak érdekében, hogy jobb pozícióba kerülhess. Valaki, akivel régen együtt dolgoztál, egy nagyon hasznos javaslatot fog tenni. Kérdőjelezd meg az érzéseidet valaki iránt a hét közepe felé. Figyeld meg, hogy kikkel jössz ki jól, ki az, aki segítségedre van és ki az, aki nem. Ne költekezd túl magad azért, hogy másokat meggyőzhess a saját igazadról.

Ikrek

Tedd meg a tőled telhető legjobbat, hogy elérd a céljaidat. Egy befolyással rendelkező személy fel fog figyelni rád. Pozitív változásokra számíthatsz. Egy romantikus találkozás is fel fogja dobni a hangulatodat. Szervezz egy találkozót valakivel, aki segíthet abban, hogy ne csússz le egy fontos határidőről. Ne dönts kósza mendemondák alapján, juss el a forráshoz és szerezz információt első kézből. Légy az első, aki változást hoz és az eredményeid nem lesznek figyelmen kívül hagyva.

A cikk a következő oldalon folytatódik

1. oldal 2. oldal 3. oldal 4. oldal