Heti horoszkóp november 13. – 19. – Pozitív hétnek nézünk elébe siker, pénz, váratlan örömök!

Ezen a héten az érzelmeink vehetik át az irányítást felettünk, ha nem figyelünk eléggé és nem igyekszünk őket kordában tartani. A nagy lehetőségek időszaka ez, így szemfülesnek kell lennünk és megragadni az adandó alkalmakat.

Lássuk, ezen a héten mit ígérnek a csillagok az egyes jegyeknek.

Kos

Ragaszkodj az elképzeléseidhez, függetlenül attól, hogy valaki megpróbálja megmondani neked, mit gondolj, és hogyan cselekedj. Te tudod, hogy mi a legjobb neked, ne engedd, hogy bárki föléd kerekedjen. Válassz barátokat és partnereket bölcsen.

Ha valaki érzelmi kihívást jelent számodra, fontold meg, hogy érdemes-e tovább fenntartani a kapcsolatot. Figyelj arra, hogy mit mondanak mások, főleg, ha az rendre ellentmondásos. Nagy a valószínűsége a túlzásoknak.

Bika

Ne veszítsd szem elől azokat, akik valóban különbséget képesek tenni az életedben. Egy megjegyzés olyan hatással lehet rád, amely segíteni fog egy szeretett személlyel való konfliktus megoldásában. A hét közepén tartsd magad a terveidhez. Az elmédet állítsd rá egy célra és minden cselekedetedre figyelj oda.

Ha elszánt vagy képes leszel elérni, amit akarsz, anélkül, hogy bárki féltékenysége gátat szabna neked.

Ikrek

Tanulj a hibáidból és a hét elején a nézeteltéréseket simítsd el diplomáciával. Pozitív változást tapasztalhatsz meg, ha őszinte leszel magadhoz és másokhoz. A hét közepén esélyt fogsz kapni az előrehaladásra. Szervezz megbeszéléséket és szállj szembe azokkal, akik megkérdőjelezik a képességeidet.

Promotáld magad és szolgálataidat. Ne hagyd, hogy a vegyes érzelmek vitához vezessenek a hét végén. Dolgozz össze valakivel, akit szeretsz és közös nevezőre kerülve egyszerűbb lesz életmódváltásba kezdenetek.

A cikk a következő oldalon folytatódik

1. oldal 2. oldal 3. oldal 4. oldal