Heti horoszkóp március 3.- 9. – A hónap első hete nem várt meglepetéseket tartogat neked is!

Minden csillagjegy eseményekkel teli hétnek nézhet elébe, ahol elkél majd a higgadtság, a hibákkal való megküzdési készség, a feszített munkatempóval való megbirkózás vagy éppen a barátokkal, családtagokkal, kollégákkal való viták elsimítására kell gondot fordítani.

Lássuk, hogy melyik csillagjegy mire számíthat az elkövetkező héten.

Kos

Egy igen intenzív hétnek nézel elébe. A hátulütője az lesz, hogy dühítő, buta hibák miatt késlekedni fognak anyagiakkal kapcsolatos ügyeid. A pozitív dolog mindemellett, hogy végre be tudsz fejezni olyan feladatokat, amelyek már régóta halasztódtak. Keresd a módját, hogyan utazhatnál el kikapcsolódás gyanánt. Légy türelmes a pároddal, barátaiddal, kollégáiddal, mert egy tűzharc során patthelyzetbe kerülhetsz. Küzdj meg a stresszel a képességeidhez mérten a lehető legjobban. Ha a kenyered megszikkad, csinálj belőle pirítóst.

Bika

Régi barátok, exek, volt kollégák tűnhetnek fel a színen. Lehet, hogy ez lesz az oka annak, hogy furcsán fogsz viselkedni a munkában. A hét elején viszályba keveredhetsz valakivel, nagy valószínűséggel a munkahelyen, habár ez a nehézség egy egészségügyi problémával is kapcsolatos lehet. Bárhogy is legyen, az erődet meríti, és erre cseppet sincs szükséged. Szerencsére egy sikeres széria veszi kezdetét számodra anyagiak terén. Ajándékokra, jutalmakra is számíthatsz. Ha hitelt szeretnél felvenni, össze fog jönni.

Ikrek

Egy nagyon trükkös hét áll előtted. Sokan közületek fasírtban lesznek a párjukkal és harcolni is fognak. Szerencsére ez a helyzet egyszerre lesz rossz és jó is, mert miközben a Mars tüzessé tesz, a Vénusz enyhülést hoz, és segít elegyengetni a dolgokat. Amolyan Jekyll és Hyde szerű lesz az egész. A hanyatlóban lévő Merkúr hibákat, félreértett kommunikációt, eszköz meghibásodást és időpont lemondásokat okozhat. Ezt tudva, adj magadnak időt arra, hogy kiereszthesd a fáradt gőzt.

Rák

Ez egy igazán szórakoztató hét lesz. Ha szerencsés vagy, nem is olvasod ezt a cikket, mert éppen utazol valahová kikapcsolódni. Ugyanakkor régi szerelmek is felüthetik a fejüket. A hét eleje kihívás elé állíthat egy otthoni veszekedés képében. Valami bekavar a megszokott rutinodba, ezért a mindennapokban való boldogulás sokkal nagyobb türelmet fog megkívánni tőled. A munkában minden a legnagyobb rendben fog menni. Dicséret és akár jutalom is befuthat hozzád.

Oroszlán

Ez egy tökéletes hét lesz arra, hogy otthoni javítási munkálatokat befejezz, hiszen ezek nagyon gyorsan fognak menni. Remekül fogod érezni magad, randevún, moziban, koncerten vagy egyéb más kimenős programon, különösen akkor, ha gyerekekkel mész valahová. Egy testvérrel, rokonnal vagy szomszéddal azonban fasírtban leszel és ez nagy kihívás elé fog állítani. Tudod, hogy mit akarsz elérni, valaki azonban utadat állja. Használd ezt az energiát arra, hogy mindennapi környezeteden változtatsz olyan kreatív módon, hogy az hasznodra váljék.

Szűz

Sűrű, tempós, mozgalmas hét előtt állsz. Megbeszélések, időpontok, elintézendő feladatok, rövid utazások tűzdelik tele az időrendedet. Mindamellett, hogy ezekkel kell megbirkóznod, még szállítási késlekedésre, hibás papírmunkára, zavaros kommunikációra is számítanod kell. Mindennek tetejében figyelj oda az anyagiakra, nehogy egy késlekedés rosszul süljön el a későbbiekben. Az otthonod most a nyugalom szigete, ezért egy kis csinosítás, díszítés a lelkednek is jót fog tenni.

Mérleg

Sokan közületek számíthatnak egy régi anyagi ügy felbukkanására, amely egy korábbi vásárlással, előző munkával vagy örökölt pénzzel kapcsolatos. Szerencsére hamar meg fog oldódni, hiszen a hanyatlóban lévő Merkúr segítségedre lesz. A Vénusz a kommunikációs szektorodon halad át és nagyon könnyen meg fogod nyerni magadnak az embereket személyes varázsoddal. A tüzes Mars azonban ellentétben fog állni a Plútóval a jegyedben és ez az jelenti, hogy harcba keveredsz valakivel. Ez lehet valaki otthonról, de a munkából is. Maradj higgadt, mert minél jobban felhúzod magad, annál rosszabbá válhat a helyzet.

Skorpió

Ez egy remek időszak lesz számodra, hiszen a Nap a jegyedben van és tovább fokozza az energiádat, emellett pedig kedvező lehetőségeket és pozitív embereket vonz hozzád. Mivel ez egyszer történik meg egy évben, ezért légy hálás a lehetőségért. Kétségkívül, a hanyatló Merkúr kisebb késéseket, buta hibákat fog okozni. Az élet már csak ilyen, ám a Vénusz is itt lesz, hogy pénzt hozzon a házhoz és arra is bátorítani fog, hogy szép dolgokat vásárolj szeretteidnek és magadnak. Egy dologra figyelj oda, valami történik a színfalak mögött, ami akadályokat gördíthet eléd.

Nyilas

Ez egy ideális időszak lesz arra, hogy egyedül, a színfalak mögött munkálkodj. Más szavakkal, vonulj vissza a nyüzsgő őrület elől és kezdd el meghatározni jövő évre vonatkozó terveidet. Egy jövőbe tekintő típus vagy, és amikor a céljaidért küzdesz, sokkal jobban érzed magad. Az sem számít legtöbbször, hogy eléred-e őket vagy sem, az is elég, hogy pontos célok lebegnek a szemed előtt. Maga a folyamat is sok gondolkodásra serkent és már ez hozzátesz az életedhez. Kerüld a konfliktust egy baráttal vagy csapattárssal. Maradj higgadt és elragadó önmagad.

Bak

Tégy magadnak egy szívességet és kerüld a konfrontációt szülőkkel, főnökökkel és hatósági személyekkel, különösen a hét elején. Nem fogsz nyerni, ha megtámadsz valakit, ráadásul meg is fogod bánni. Az időzítés a legfontosabb. Tudnod kell, hogy mikor tartózkodj, és mikor teríts. Kapcsolatba kerülhetsz egy régi baráttal vagy egy olyan társasággal, akikkel már nagyon régen találkoztál. Hozd ki ebből az eseményből a legtöbbet.

Vízöntő

Sokat fogsz foglalkozni a környezeteddel és szociális eseményekkel. Egyesek közületek kérvényt fognak megfogalmazni egy üggyel kapcsolatban és másokat is rávesznek majd, hogy aláírják. Elkaphat a hév és részt vehetsz egy politikai vagy vallási üggyel kapcsolatos vitában. Ne tedd, legalábbis, ne ezen a héten. Maradj távol a vitás ügyektől, mert csúnya vége lehet. Kissé meg fogsz lepődni, hogy olyan személyekkel találkozol, akiket már ezer éve nem láttál. A jó hír, hogy barátaid, különösen a kreatív, művész típusok társasága nagyon jó hatással lesz rád.

Halak

Utazási tervek és bármi, ami az élettapasztalataidat bővíti, most nagy izgalommal és lelkesedéssel fog eltölteni. Vágysz rá, hogy fejlődhess és növekedhess, hogy új területeket fedezhess fel. Remek benyomást fogsz tenni főnökeidre, tanáraidra, szüleidre. Ezzel a hátszéllel érdemes megtenned egy nagy dobást, amire már egy ideje készülsz vagy szívességet kérni valakitől. Egyetlen probléma fog felmerülni ebben a csodás időszakban, mégpedig egy megosztott tulajdonnal vagy örökséggel kapcsolatos vita.

Forrás:

Válassz egy kártyát, intuíciód feltárja mire kell figyelned ezen a héten

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük