Heti horoszkóp március 27. – április 2. – Bakok, Oroszlánok, Nyilasok, Rákok, Ikrek, Halak, Vízöntők, Skorpiók jól figyeljetek, ez a ti hetetek lesz!

Ez a hét a lehetőségek hete lesz, ha elég szemfülesek és tettre készek leszünk, hogy felismerjük és megragadjuk azokat. Nem szabad hagynunk, hogy az érzelmeik vegyék át az irányítást felettünk. Ideje megoldani a kapcsolati problémákat higgadt fejjel.

Lássuk, hogy melyik csillagjegynek mit ígér ez a hét.

Kos

Tartsd észben a kötelezettségeidet a hét elején. Ideje, hogy megváltoztasd a pénzkezelésed módját. A hét közepén engedd, hogy az érzelmeid vegyék át az irányítást, amikor személyes kapcsolatokról van szó. Az érzelmi kinyilatkozás segít megérteni, hogy hol is vagy éppen és mire számíthatsz a jövőben. Rossz benyomást tehet rád valaki, attól függően, hogy mit szándékozik elérni általad. Szögezd le világosan, hogy mit vagy és mit nem vagy halandó megtenni.

Bika

A hét elején jó lehetőségek fognak kopogtatni az ajtódon. Beszélj valakivel, akit szívesen tudnál partnerednek, és akivel megosztanád a tudásodat és tehetségedet, hogy együtt alkossatok valami kiemelkedőt. Ne engedd, hogy egy érzelmi incidens súlyos problémává nője ki magát a hét közepe felé. Koncentrálj a kötelezettségeidre és ne érezd feladatodnak azt, hogy olyan emberekre figyelj, akik lusták és megbízhatatlanok. Használd a fantáziádat és olyan tervet ötölhetsz ki, amelynek segítségével akár egy általad nagyra tisztelt személy mellett dolgozhatsz majd. Ez a partnerség a személyes fejlődésedben is pozitív szerepet játszhat a későbbiekben.

Ezt már olvastad?
Hétvégi horoszkóp június 10. - 11. - Ez a hétvége nem várt meglepetéseket tartogat neked is!

Ikrek

Keress lehetőségeket a hét elején, de ne légy naiv. Egy érdekes ajánlat nagyon nagy csábítást jelent számodra. Addig ne kötelezd el magad, amíg nem tudod pontosan, hogy mibe vágsz bele. Egy incidens érzelmi vitába fog torkollni. Próbáld meg nem túlreagálni a dolgot. Ez a hét tiszta lehetőségeket tartogat számodra, és ez azt jelenti, hogy csak rajtad múlik, hogyan értelmezed a körülötted zajló eseményeket. Oszd meg a jövőbeni terveidet a hét vége felé egy szeretteddel, ez jobb kedvre fog deríteni.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X
error: Content is protected !!