Bak

Gondold át a dolgokat, mielőtt akcióba lépsz a hét elején. Egy igazán jó tervet összehozni és azt elkötelezettséggel megvalósítani mindig kifizetődő dolog. Ne avatkozz bele valakinek a dilemmájába. Intelligensen állj hozzá a személyes kapcsolataidhoz. Tudd, hogy hogyan hallgass, hogyan javasolj, ne ítélkezz és ne is keveredj olyan dolgokba, amelyek nem rád tartoznak. Ha ez menni fog, a jövőben semmi problémád nem lesz. Ha valóban nem fejjel mész a falnak, akkor elsőre is tökéletesen sikerülhetnek a dolgok.

Vízöntő

Ha szeretnél valamin változtatni, akkor azt most tedd diszkréten. Mindent hozz egy kalap alá, fejezd be a munkát és már csak a végeredményt mutasd be a többieknek, így megelőzheted, hogy bárki is belekontárkodjon az elképzelésedbe. Intézd el hivatalos ügyeidet, hogy kevesebb dolog legyen, amiért aggódnod kell. Ne hagyd, hogy egy érzelmi incidens az utadat állja a hét vége felé. Maradj produktív és ne időzz el olyan dogok felett, amelyeken nem lehet változtatni. Egy romantikus kapcsolat ígéretesnek tűnik.

Halak

Tégy pozitív változtatásokat, amelyek segítségével fejlesztheted a kapcsolataidat, legyen szó személyes vagy munkahelyi partnerségről. Figyelj oda, hogy mennyi személyes információt adsz ki magadról a hét közepén. Ne hozd magad olyan helyzetbe, ahol könnyen a kritika célpontjává válhatsz. Haladj a terveddel, de addig ne beszélj róla senkinek, amíg el nem készültél vele. Légy pontosan tisztában vele, hogy hányadán állsz pénzügyileg, egészségügyileg és ennek tükrében megfontoltabb döntéseket fogsz tudni hozni a jövődre vonatkozóan.

X
error: Content is protected !!