Mérleg

Oszd meg az érzéseidet és gondolataidat valakivel, akivel jól érzed magad, aki motivál és támogat téged. Egy partnerkapcsolat gyümölcsöző lesz és az életedet pozitív irányban fogja megváltoztatni. Légy tisztában vele, hogy mások mit várnak el tőled és kérd ki néhány ember véleményét a nagy változtatások előtt. Az önfejlesztésre alkalmas ez az időszak. Vedd magad körbe olyan emberekkel, akik inspirálnak.

Skorpió

Ezen a héten a jegyedben lévő bolygók garantálni fogják számodra a hírnevet és azt, hogy remek színben tűnj fel mások, különösen a főnökeid, szüleid, tanáraid, mentoraid szemében. Annyira fantasztikus a kisugárzásod, hogy romantikus flörtbe is keveredhetsz valakivel, akivel amúgy soha meg sem fordulna a fejedben. A Mars fokozza az ambíciódat és sikerekre is számíthatsz olyan projekteket illetően, amelyekkel jelenleg foglalkozol.

Nyilas

Légy hajlandó meghallgatni a panaszokat, de ne higgy el mindent, amit hallasz. Valaki hajlamos lesz eltúlozni egy információt és félrevezethet, aminek érzelmi ára lesz. Áss mélyebbre és oldd meg a dolgot. A régmúlt sebeket már kár nyalogatni, az a fontos, amit a jelenben teszel. Ne haladj visszafelé. Ne hagyd, hogy bárki is rábeszéljen olyasminek a megvételére, amire nincs szükséged. Hiába hallod azt, hogy jó üzlet, ha nem veszed hasznát, ez az egész értelmét veszti. A megtakarításokra fókuszálj, ne a pénz elherdálására.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Előző oldal Következő oldal
X
error: Content is protected !!