Rák

Légy nyitott az érzéseid felé és sokkal egyszerűbb lesz meglépned egy változtatást, amire már régóta készülsz. Egy lehetőséget nem szabad félvállról venned. Iktass ki minden bizonytalansági tényezőt és haladj egyenesen előre. Egy érzelmi konfliktus fog kibontakozni pénz és egyéb javak miatt. Jó lesz, ha a terveidhez tartod magad és nem hezitálsz, különben a nézeteltérés nagyon nagyra növekedhet.

Oroszlán

Ne add fel, mozdulj el a pozitív irányba és jó dolgok fognak bekövetkezni. Higgy magadban és ne azt várd, hogy mások fognak segíteni rajtad. Pontosan tudod, hogy mi a dolgod, ezért jobb, ha a halogatással felhagysz és végre magad mögött tudod a házimunkát és egyéb kevésbé kedvelt feladatokat. A hét vége felé egy lehetőség fog felkínálkozni előtted. Ragadd meg és kihasználhatod a képességeidet, újító ötleteidet, amelyek révén személyes céljaidat érheted el.

Szűz

Vizsgáld meg, hogy mi az, amivel dolgoznod kell és láss neki a munkának nagy lendülettel. A belső megérzésed óvatosságra int és olyan pozitív változásokat hoz az életedbe, amelyek mentén csak fejlődni tudsz. Engedj el mindent, ami beteggé tehet és gondolj az kiegyensúlyozott jövődre. Ne keverd az üzletet a szórakozással, mert könnyedén a mélybe ránthat, ha egy komoly döntéshozatalt az érzelmeid befolyásolnak. Egy rövidke kulturális utazás segít változtatni a gondolkodásodon.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Előző oldal Következő oldal
X
error: Content is protected !!