Heti horoszkóp július 12.-18. – Rákok, Ikrek, Bikák, Bakok, Oroszlánok, Mérlegek ez a ti hetetek lesz!

Heti horoszkóp július 12.-18. – Rákok, Ikrek, Bikák, Bakok, Oroszlánok, Mérlegek ez a ti hetetek lesz!

Ezen a héten az érzelmi manipuláció kerül a fókuszba. Fontos, hogy ne hagyjuk lankadni a figyelmünket, ne adjunk ki titkos információkat magunkról és nyitott szemmel járva előre észrevegyük a csapdákat, amelyeket kevésbé jó szándékú ismerőseink fektetnek le elénk. Kerüljön hangsúly az önfejlesztésre és céljaink érdekében tervek alkotására.

Lássuk, hogy mit hoz az egyes csillagjegyek számára az elkövetkező hét!

Kos

Vedd körbe magad pozitív emberekkel a hét elején, hallgasd javaslataikat és kérj segítséget, ha szükségét látod. Vegyél részt az élet sok területére kiterjedő eseményeken, amely minél több embert vonz. Érzelmi kitörésed lehet, ha hagyod, hogy valaki olyan beszélgetésbe csaljon bele, ami közvetlen téged céloz meg. Koncentrálj az önfejlesztésre és jelentkezz olyan helyekre, amelyek által könnyebben eléred célodat. Egy kis önkénteskedés jót tehet. A fizikai aktivitás segíthet elűzni a stresszt.

Bika

Szánj időt a hét elején arra, hogy megtudd, hogyan lehet a legjobban kezelni az egészségügyi és pénzügyi kérdéseidet. Ha nem költekezel ennyire meggondolatlanul, már azzal sokat elérhetsz. Ha madártávlatból szeretnéd megfigyelni, hogy mi folyik éppen körülötted, akkor figyeld meg mások cselekedeteit. Az idő a te oldaladon áll, szóval várj a megfelelő pillanatra a következő lépésedhez. Csábítást fogsz érezni a hét második felében, hogy tapintatlanul beszélj, de mielőtt ezt meglépnéd, győződj meg róla, hogy nem-e okozol ezzel visszafordíthatatlan negatív változást.

Ikrek

A hét elején tedd, ami neked a legjobb. Valaki megpróbál majd rábeszélni valamire, amit nem kellene megtenned. Védd meg az értékes kapcsolataidat azáltal, hogy őszinte maradsz magadhoz és szeretteidhez is. Kérdőjelezz meg mindent, mielőtt fontos döntéseket hozol meg. Ismerd a jogaidat és azt is, hogy mit várnak el tőled, ugyanakkor tudd, hogy te mire számíthatsz viszonzásul. A kutatás lesz a sikered kulcsa. Ne elégedj meg kevesebbel, amikor sokkal többet érdemelsz. Használd az intelligenciádat, hogy kicselezz valakit, aki érzelmi taktikát akar alkalmazni, hogy az utadba kerüljön.

Rák

Vezesd elő az ötletedet egy olyan személynek, akik tisztelsz, és akiben meg is bízol. Ami ekkor kiderül, segíteni fog felismerni, hogy valaki megpróbál majd kihasználni téged. Figyeld meg, hogy mások hogyan viselkednek veled és egyből tudni fogod, hogyan kezeld a változásokat, amelyeket meg kell ejtened, hogy jobbá tedd a kapcsolataidat. A beszélgetések váratlan fordulattal kecsegtetnek. Gondold át kétszer is a dolgaidat, mielőtt hagyod, hogy az érzelmeid vagy az egód közéd és a vágyott cél közé álljanak. Gondoskodj róla, hogy a hétvégén romantika és kaland is legyen.

Oroszlán

Csak olyan tevékenységekben vegyél részt a hét elején, amelyek számodra is hasznot hoznak. Ha túlságosan alkalmazkodó vagy, valaki úgy gondolja, hogy bármikor igénybe vehet téged. Vonakodva adj ki fontos információkat magadról vagy a munkádról. A titkok azért vannak, hogy megtartsuk őket, és ha egy nagy tudással rendelkező emberben bízol meg, akkor valaki sérülhet, a végén pedig a te jó hírneved is kárát szenvedheti. Figyelj arra, hogy mi folyik körülötted, tegyél fel kérdéseket, javasolj alternatívákat, anélkül, hogy megzavarnád a kapcsolatok dinamikáját. Egy különleges ajánlat csábító lesz számodra.

Szűz

Koncentrálj arra, ami igazán fontos a hét elején és ne hagyd, hogy az érzelmeid bármikor is elragadjanak. Fektesd le a tényeket és foglalkozz a kötelezettségeiddel. Vegyél részt olyan tevékenységekben, amelyek a legjobban érdekelnek. Az emberek, akikkel találkozol és az eredmények, amiket ezen a héten elérsz, egy olyan változás alapjait fektetik le, amelyre már régóta vágysz. Romantika terjeng a levegőben. Egy kollégád érzelmi kinyilatkozásának lehetsz tanúja, amit nem szabad figyelmen kívül hagynod. Hallgass figyelmesen és próbálj megoldást találni a helyzetre. Mutasd ki te is az érzéseidet, hogy valakit kirángass a kétségek viharából.

Mérleg

Ne hagyj el valakit vagy ne adj fel valamit addig, amíg meg nem próbáltad a legtöbbet és legjobbat, hogy megoldást találj egy régóta fennálló dilemmára. Okosan kezelj egy személyt, akinek segítségre van szüksége és hozzád fordult. Ha kommunikálsz valamit, de a tetteid nem állnak azzal egyensúlyban, akkor csak a saját jó hírnevedet rombolod le. Szánj több időt az önfejlesztésre. Nézz körül a lehetőségek között és válaszd azt, amelyik számodra a legideálisabb. Nem kell mindent egyszerre csinálnod. Alkoss egy tervet.

Skorpió

Próbálj ki valami formabontót a hét elején. Lehet szó valamiről, amit még sosem csináltál vagy egy olyan helyről, ahol még soha nem jártál. Az új élmény a fontos. Minél többet tanulsz, és minél kevesebbet fedsz fel, annál jobban jársz. Az önfejlesztés és a fizikai aktivitás révén egy sokkal egészségesebb önmagaddá válhatsz. Ne kezdeményezz harcot egy olyan emberrel a hét vége felé, akinek még jó hasznát veheted az oldaladon később. Találkozz olyan emberekkel, akik megmozgatnak szellemileg és a legjobbat hozzák ki belőled.

Nyilas

Bármit is tegyél a hét elején, az azon alapuljon, amit eddig kutattál az ügyben. Ha a szóbeszédnek vagy valaki más elképzeléseinek hiszel, akkor hátrányos helyzetbe kerülhetsz. Foglalkozz többet azokkal a dolgokkal, amelyek a bevételedet nagyban meghatározzák. Tárgyalj a saját nevedben és fektess le szükséges határvonalakat, így mások tudni fogják, hogy meddig mehetnek el, ha rólad van szó. Ne aggódj amiatt, mit csinálnak mások, egyszerűen kerüld el azokat a vitákat, amelyek megváltoztathatatlan dolgokról szólnak. Tudd, mikor kell nemet mondani. Egy személyes szituáció miatt elszomorodhatsz, ha hagyod, hogy valaki érzelmileg manipuláljon.

Bak

Ne gondold, hogy fizetned kellene valaki más helyett a hét elején. Egy érzelmi helyzetet nem pénzzel, hanem javaslatokkal kell támogatni. Valld meg őszintén a szerelmed/szeretetedet valaki iránt. Egy kedves gesztus vagy akár egy ölelés is képes falakat lerombolni a változás érdekében. Foglalkozz a szeretteiddel, kerüld a csetepatékat. Gondolkozz el egy változtatáson, ami a párod/társad fejében született meg és próbáld a saját terveidbe belefűzni. Ha sikerül közös nevezőre jutnotok, az élet sokkal kevesebb stresszt fog hordozni magában. Egy régi ismerőssel való találkozás rengeteg emléket és egy alapvető változás lehetőségét tartogatja.

Vízöntő

Mielőtt belevágsz egy komolyabb beszélgetésbe valakivel, aki felé érzelmek fűznek, mozgasd meg az agyad. Keress megoldást a közreműködésre, a kompromisszumokra. Egy változás, amit a héten akarsz meglépni, egyelőre jobb, ha titokban marad. Minél kevesebbet tudnak rólad mások, annál jobb. Ne számíts arra, hogy mindenki őszinte lesz veled. Fordítsd az energiádat jó célokra, ne pedig az érzelmi konfrontációkra. Változtass a jövődön azáltal, hogy felméred, mit csináltál a múltban rosszul.

Halak

Tanulj azáltal, hogy másokat megfigyelsz és hallgatod a körülötted folyó diskurzusokat. Így képes leszel kikerülni egy csapdát, amit valaki azért állított, hogy érzelmileg manipulálni tudjon. A sikerhez nincsen rövidebb út, inkább bízz az elkötelezettségedben és a kemény munkádban. Ha máshogyan kezeled a többieket és a felmerülő helyzeteket, azzal nagy változást érhetsz el, amely a keresetedet is befolyásolhatja. Lásd meg a potenciált minden lehetőségben, ami az utadba kerül. Ha türelmes vagy, nagy pénzt akaszthatsz le. A romantika felemelkedőben van.

Forrás:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük