Heti horoszkóp január 23. – 29. – Mérlegek, Kosok, Ikrek, Halak, Rákok, Bikák, Szüzek, Nyilasok, Vízöntők, Skorpiók ez a ti hetetek lesz!

Heti horoszkóp január 23. – 29. – Mérlegek, Kosok, Ikrek, Halak, Rákok, Bikák, Szüzek, Nyilasok, Vízöntők, Skorpiók ez a ti hetetek lesz!

A pozitív változások hetének nézünk elébe, de ehhez nekünk is alkalmazkodnunk kell és képesnek kell lennünk arra, hogy új perspektívából tekintsünk a dolgokra. Fontos a kapcsolataink ápolása, ugyanakkor személyes fejlődésünk támogatása is.

Lássuk, hogy mely csillagjegy mire számíthat az előttünk álló héten.

Kos

Fontold meg a lehetőségeidet és meg fogod találni a módját, hogy pozitív változást hozhass az életedbe anélkül, hogy meg kellene zavarnod jelen pozíciódat vagy reputációdat. Próbálj ki valami újat a hét elején. A kapcsolatépítés legyen a fókuszban, hogy olyan tanácsokat és információkat zsebelhess be, amelyeknek nagy hasznát veheted. Addig ne cselekedj, amíg nincs minden tény a kezedben. Készülj fel alaposan, mielőtt egy következményekkel járó fontos döntést meghozol.

Bika

Légy felkészült további kötelezettségek elvállalására a hét elején. Az, ahogyan te bánsz a szeretteiddel és a munkatársaiddal, változást hozhat abban, ők hogyan viselkednek majd veled. Egy szabállyal kapcsolatos problémát óvatossággal és higgadtsággal kell kezelned. Légy diszkrét a terveidet illetően. Minél kevesebben tudnak az üzleti ügyeidről, annál jobban jársz. Az otthonodban történő változtatások örömet szereznek a családtagjaidnak. Egy kis romantika a párkapcsolatodnak sem árt.

Ikrek

Kicsit vegyél visszább a tempóból a hét elején és ne hagyd, hogy bárki valóságtól elrugaszkodó álmokat plántáljon az elmédbe. Az egyszerűség és a mértékletesség legyen most a jelszavad, ezzel tudsz előre haladni az utadon ezen a héten. Ismerd a határaidat és fejezd ki az érzelmeidet egyértelműen. Ne azzal törődj, hogy mások milyen utat választanak. Inkább a saját választásaidat igazítsd az igényeidhez. Ne hagyd, hogy bármely kollégád olyasmire beszéljen rá, amihez nincs kedved.

X